Floraria FlorideLux Mosilor 209

Floraria FlorideLux Mosilor 209, eveniment special de deschidere maine, 02 iunie 2016, incepand cu orele 19:00!!! Desi floraria in sine este deschisa de ceva timp, abia acum vom face evenimentul oficial de lansare.

Si nici ca am fi putut sa alegem un moment mai bun: afara este cald, oamenii se pregatesc de vacante, toata lumea este pozitiva si vesela, iar floraria este pusa ca un one-stop-happy-shop pentru toti cei care doresc sa evadeze din betoanele Bucurestiului intr-o oaza de liniste, frumusete si prospetime.

floraria FlorideLux Mosilor 209, eveniment deschidere

Floraria FlorideLux Mosilor 209 este prima florarie deschisa in Bucuresti, sub forma de franciza. Pana acum am avut doar magazine proprii in Bucuresti, insa suntem increzatori ca noul sistem de francizare (areal disponibil pentru fiecare sector in parte) va fi foarte bine primit de catre clientii nostri, deja extrem de dornici sa gaseasca o florarie FlorideLux la tot pasul.

Evenimentul de deschidere de joi, 02 iunie 2016, orele 19:00, va avea in prim plan arta, va fi „un melanj creativ intre pictura si aplicatii de arta florala”, asa cum spune si invitatia la eveniment. Va astept la acest eveniment important pentru echipa FlorideLux, pentru a vedea noua noastra locatie si a impartasi cu noi acest moment special. Desigur, eu voi fi prezent la eveniment si abia astept sa schimb idei, impresii si cuvinte frumoase cu voi!

Floraria FlorideLux Mosilor 209 – detalii eveniment

  • Unde? Bucuresti, Calea Mosilor 209
  • Cand? Joi, 02 iunie 2016, orele 19:00
  • Ce? Demonstratie arta florala si expozitie pictura
  • De ce? Pentru a vedea cea mai frumoasa florarie din Bucuresti si a face cunostinta cu cei mai pasionati floristi – nu de alta, dar sa stiti de unde puteti cumpara de acum inainte cele mai frumoase buchete de flori pentru orice moment din viata voastra! 😉

Floraria FlorideLux Mosilor, video de prezentare:

Dati-ne like si pe Facebook: FlorideLux – Calea Mosilor 209

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *