Floraria FlorideLux Constanta

FlorideLux.ro merge pe litoral… incepand cu 1 Octombrie 2018

Florarie in Constanta pe Blvd. Tomis 228

Incepand de pe 1 Octombrie 2018 suntem mai aproape de constanteni cu o florarie tip atelier pe Bd. Tomis 228, un spatiu prietenos unde vom produce comenzile pentru clientii din Constanta care doresc livrare dar vom servi si clienti care doresc sa ridice direct din sediu.

Suntem nerabdatori sa va intalnim, va vom tine la curent cu evolutia magazinului nostru. Retineti, de la 1 Octombrie vom aplica 100% hand delivery in Constanta, vom putea livra in orice zi a saptamanii si 95% din produsele listate pe website. 

Colegii din Constanta sunt oameni calzi, cu experienta in floristica si va vor sta la dispozitie pentru orice alegere ati avea in materie de floristica: buchete de flori, aranjamente florale, cutii cu flori, cupole cu trandafiri criogenati, cosuri cu flori sau flori pentru nunti si evenimente speciale din viata voastra. Un segment pe care nu il vom ignora este cel al coroanelor funerare, astfel incat veti putea comanda si coroane funerare desi nu vom afisa, veti avea catalog din care puteti alege. 

Va asteptam de la 1 Octombrie in Constanta pe Bd. Tomis 228. 

One thought on “Floraria FlorideLux Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.