Eurofleurs 2017 – concurs pentru floristii tineri

Eurofleurs 2017 – concurs pentru floristii tineri. Se simte nevoia de impulsionare a fortei de munca noi in aceasta industrie, la nivel international, asa ca Uniunea Roiala a Floristilor Belgieni au creat concursul Eurofleurs 2017, campionatul european al floristilor de pana in 25 de ani, eveniment ce va avea loc in orasul Sint-Truiden din Belgia! Concursul se va desfasura in perioada 15-17 septembrie 2017 si se doreste a fi o celebrare a talentului tanar, a ideilor noi si inovative in domeniu, un adevarat deliciu pentru toti fanii industriei floristice din intreaga lume.

eurofleurs 2017

Eurofleurs 2017

Sunteti cu totii invitati la evenimentul Eurofleurs, locul unde toti floristii tineri ai batranului continent isi vor etala ideile creative, fresh, cu totul noi! Campionatul European al Tinerilor Floristi din Europa se va desfasura in orasul belgian Sint-Truiden, evenimentul fiind organizat cu sprijinul the Royal Union of Belgian Florists.

Despre competitia Eurofleurs

Competitia Eurofluers ajuta specialistii sa compare tehnicile floristica folosite de catre tinerii designeri din diverse tari, cu scopul de a stimula creativitatea si dorinta de a lucra in continuare in acest domeniu atat de creativ, captivant si mereu provocator. Evenimentul promoveaza, de asemenea, designul floral catre publicul international si impulsioneaza tinerii sa paseasca in prim plan, pe scena, specialistii putand indentifica si urmatoarele vedete in domeniu.

Ca o regula generala, acest campionat are loc la fiecare 4 ani. Ultima editie a avut loc la Split, in Croatia. Elin Susan Havreberg, o tanara florista din Norvegia, a castigat atunci un foarte surprinzator loc intai.

Cum poti participa la Eurofleurs 2017

Regulile concursului Eurofleurs sunt:

  • cate un participant din fiecare tara mebra in organizatia Florint
  • participantul trebuie sa aiba o varsta maxima de 25 de ani
  • participantul este nominalizat de catre asociatia nationala membra Florint
  • tarile care doresc sa participe trebuie sa organizeze un concurs local din cadrul caruia sa aleaga participantul la campionat
  • in cazuri exceptionale si cu solicitari si aprobari speciale din partea Florint, pot participa si designeri din tari care nu fac parte din aceasta organizatie

Imagini de la Eurofleurs 2013, cu castigatoarea competitiei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *