Educatia in floristica are un nou punct de start, www.CursuriFlorist.ro

Cursuri Florist

Cursuri florist, educatie in floristica si cel mai complex program de educatie in floristica din Romania. 

Am lansat, astazi, un website dedicat unei ramuri de business mica, dar extrem de importanta pentru noi, pentru formarea fortei de munca din Romania.

Impreuna cu CB Management am hotarat, acum mai bine de 1 an, sa pornim intr-un drum foarte dificil, acela de a realiza cel mai complex program de educatie in floristica din Romania. Desi nu ne doream sa dezvoltam un business in acesta zona, nu poti sa faci performanta doar din voluntariat, astfel incat am pus la punct un program complex de educatie in floristica si ne-am propus sa adresam toata segmentele, de la hobby la profesionisti ,de la profesionisti la antreprenori astfel incat sa impartim din cunostiintele noastre cu piata de flori din Romania, sa ajutam sa creasca pentru ca noi sa crestem, evident, impreuna.

Cursuri Florar

Cursuri Florar

 

Program de educatie floristica structurat in 4 module

Pe langa acestea, avem si o serie de module optionale, menite sa aprofundeze informatiile din cursuri, in functie de aria de interes a viitorilor floristi.

Nu pretindem ca ne ridicam la nivelul educational din Olanda sau tari mult mai dezvoltate, dar consideram ca este un prim pas spre o industrie educata, o industrie in care floristii sa fie vazuti ca artisti, nu precum comercianti de flori.

Va invitam sa vizitati:

Pentru a vedea ce puteti realiza daca participati la aceste cursuri va invitam sa vizitati website-ul florariei FlorideLux.ro, unde sunt peste 8000 de produse, de la 1 fir de trandafir, pana la inimi 3d de peste 2000 de trandafiri rosii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *