Q&A despre afaceri cu flori si florarii

Q&A despre afaceri cu flori – un video pe care il vom face foarte curand pe canalul oficial de Youtube FlorideLux. Pana atunci, poti sa dai subscribe SAU sa vizualizezi video-urile interesante deja facute pentru voi aici: VIDEO florarii si afaceri flori.

In cazul in care aveti intrebari, nelamuriri, idei de discutat sau probleme ale industriei, ale afacerilor cu flori, daca vreti sa va deschideti propria florarie online sau offline, daca sunt subiecte de interes si arzatoare despre afaceri cu flori, care merita dezbatute, va voi raspunde sincer la toate intrebarile in urmatorul video postat pe canalul nostru de youtube. Suntem interesat de parerile voastre si de ideile voastre, imi doresc sincer sa ajut la construirea unei industrii mai unite si mai deschise comunicarii.

Tocmai am trecut cu totii printr-un sezon de vanzari foarte solicitant si stresant, cu suisuri si coborasuri. Poate ca acesta este un prim subiect de interes sau poate ca intampini probleme in dezvoltarea afacerii sau vrei sa iti deschizi o florarie si nu stii de unde sa incepi. Astept cu mare interes intrebarile voastre printr-un comentariu la acest blog post, intr-un comentariu pe Facebook la postare de anunt Q&A despre afaceri cu flori si florarii sau pe adresa de email corporate@floridelux.ro.

Citeste ultimele articole din presa despre florarii:

https://www.newmoney.ro/florariile-online-vs-cele-clasice-un-roman-din-patru-cumpara-buchete-de-pe-internet/#

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/romanii-cei-mai-zgarciti-europeni-cand-vine-vorba-de-flori-681948

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *