Cursuri floristi by Bart van der Elsken

Cursuri floristi by Bart van der Elsken – saptamana aceasta am avut onoarea si placerea sa il avem invitat la sediul FlorideLux din Bucuresti pe master florist top worldwide Bart van der Elsken. Dansul are o experienta vasta si extrem de importanta in domeniul floristic, fiind unul dintre cei mai apreciati si solicitati floristi in toate colturile lumii. Bart este absolventul celor mai importante si faimoase scoli, cursuri si specializari in design floral. Dl Bart van der Elsken a fost si proprietarul unei faimoase florarii olandeze timp de 21 de ani. Din 1998 lucreaza precum freelancer, promovand plantele, florile si designul floral la numeroase evenimente importante de pe mapamond, participand inclusiv la recorduri mondiale floristice.

Stilul sau este unul avangardist si modern, adevarata arta florala premium, pentru cei mai fini cunoscatori si pentru toti cei care apreciaza designul floral la cele mai inalte standarde, acest lucru implicand nu doar un aspect placut, ci si tehnica florala, rezistenta in timp a florilor, folosirea celor mai speciale materiale si a celor mai proaspete flori.

cursuri floristi, dutch florist bart van der elsken

De asemenea, Bart van der Elsken dutch master florist este un foarte bun profesor, transmitand tuturor floristilor care ii intra sub aripa informatii extrem de valoroase pentru orice profesionist din domeniu, tehnici de pastrare a florilor, cunostinte legate de materialele si uneltele de lucru potrivite, interpretarea si reinterpretarea florilor in diverse tehnici de design floral, atitudine in magazinul tip florarie, tehnici de vanzare in magazin si display floristic. Participarea la cursuri floristi by Bart van der Elsken este un must have pentru toti cei care iau in serios meseria de floristi si care vor sa devina cei mai buni!

Cursuri floristi by Bart van der Elsken, doar la FlorideLux!

Pe langa colectiile speciale create pentru FlorideLux, Bart a avut si o sesiune de training cu floristii FlorideLux, in timpul acestei vizite in Bucuresti. Astfel, doar la FlorideLux, floristii au inclus in pachetul salarial cursuri floristi care in mod normal pot costa mii de euro. Beneficiile designerilor florali FlorideLux sunt cu atat mai importante cu cat oferim nu doar un mediu de lucru interesant, proviocator si placut, ci si un pachet de cunostinte extrem de valoroase, care pot transforma orice florar intr-un artist premium, cu acreditare internationala, cunostinte la cele mai inalte standarde ale profesiei si capacitate de adaptare imediata la noile tendinte in domeniu si la cerintele din ce in ce mai ridicate ale clientilor.

Nu uita! Inca angajam floristi din Bucuresti sau din provincie – oferim cazare! 6 posturi disponibile!

Cursuri floristi by Bart van der Elsken includ:

  • specializare in utilizarea, alegerea si pastrarea uneltelor de lucru
  • tehnici de baza in design floral
  • tehnici adaptate tendintelor internationale
  • tehnici de design pentru nunti si alte evenimente speciale
  • tehnici de intretinere a florilor
  • secrete profesionale la nivel international legate de aprovizionare, tendinte, design
  • tehnici de display floral in magazin florarie
  • tehnici de vanzare in magazin si abordare, atragere + fidelizare clientela

Galerie foto de la primul curs floristi tinut de Bart van der Elsken in Bucuresti, la sediul FlorideLux, exclusiv pentru echipa noastra de floristi si pentru floristii din sistemul de franciza:

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *