Curs decorator floral APRILIE 2018

O noua grupa de participanti la cursul de “Decorator floral – Hobby si arta“ va intra in atelierul de pregatire al Floridelux.ro incepand cu data de 27 aprilie 2018. Programul se va desfasura pe o durata de 3 saptamani, in doua module a cate trei zile. Timp de 32 de ore, participantii la curs vor afla notiunile introductive despre floristica, iar la finalul cursului vor putea face un aranjament floral profesionist.

Cea de-a doua sesiune a cursului urmareste sa puna bazele unui program avansat de specializare in floristica. Absolventii modulului de hobby vor putea sa isi continue perfectionarea prin alte 3 module de pregatire avansata si numeroase workshop-uri de specializare.

Noua grupa isi va incepe activitatea in atelier pe data de 27 aprilie alaturi de trainerul Ani Chira, un specialist cu peste 10 ani de experienta in domeniul floristicii. Ea ii va indruma pe participanti in procesul de invatare, fiecare notiune teoretica fiind dublata de exercitii practice in atelier. Participantii la curs vor avea oportunitatea de a lucra cu materiale de calitate, oferite de Floridelux.ro si vor putea vedea care este ritmul de lucru dintr-un atelier cu volume de vanzari foarte mari. Alaturi de trainerul Ani Chira, proprietarii cele mai mari florarii online din Romania vor fi prezenti pentru a impartasi din experienta lor cu cei prezenti.

Citeste mai departe: Curs pentru decoratori florali 27 aprilie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *