Marius Dosinescu

Cum livram cele mai frumoase flori

Cele mai frumoase flori sunt livrate cu atentie la detalii, grija pentru client si mai mult, cu multa pasiune.

Am facut un mic filmulet despre cum livram in fiecare zi, in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca! Enjoy!

Livrare flori in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca ( https://www.floridelux.ro/livrare-flo…) – cele mai frumoase flori se livreaza rapid oriunde in Bucuresti, Brasov sau Cluj din atelierele si florariile proprii FlorideLux. Fara intermediari, fara probleme, fara greseli, fara batai de cap, profesionistii FlorideLux livreaza flori intotdeauna la timp si cu un zambet pe fata.

Oferim livrare de flori gratuita, direct din orasul Bucuresti, Brasov sau Cluj. Florile sunt tinute in cele mai bune conditii, tu comanzi, producem si apoi comanda este pregatita de livrare. Comanda se aloca direct din sistemul nostru soferului. Soferul vede comanda in aplicatia dezvoltata special pentru livrare de flori FlorideLux.

Fiecare livrare de flori este insotita de plic hrana florala, carticica de instructiuni si felicitare gratuita.

Livrarea de flori se face in 2-4 ore, insa tot timpul ne grabim sa ajungem mai repede si sa respectam intocmai cerintele tale. La livrare nu stricam surpriza si nici nu dezvaluim destinatarului ce urmeaza sa primeasca, te sunam doar pe tine in caz de probleme.

Dupa livrare de flori, primesti in timp real SMS si email de confirmare livrare si factura fiscala. Este foarte simplu si usor sa comanzi flori online si livrare de flori prin florariile FlorideLux.

Leave a Reply