Crizanteme galbene – cand le poti oferi cu succes

Crizanteme galbene – cand le poti oferi cu succes! Azi vom vorbi despre semnificatia crizantemelor galbene si cand le poti darui cu succes, pentru a nu transmite un mesaj gresit catre destinatara / destinatar.

Crizantemele sunt flori foarte rezistente si pot fi adaugate fara probleme in orice buchet sau aranjament floral. Cu atat mai mult, ai de unde alege mai multe tipuri sau culori deoarece este o gama foarte variata de nuante si modele de flori. Crizantema este o floare de toamna si simbolizeaza bucuria si frumusetea, in ciuda aparitiei iernii in scurt timp.

 

Citeste aici si semnificatia crizantemelor roz! 

Crizanteme galbene – cand le poti oferi cu succes

Desi frumoase, crizantemele detin sensuri diferite atat pozitive cat si negative. Crizanteme simbolizeaza in general: longevitate, fidelitate, bucurie si optimism. De asemenea, fiecare cuoare are o simbolistica diferita. Crizantemele sunt intr-adevar flori frumoase si luminoase, cu un inteles simbolic profund. Precum si semnificatiile care le-am mentionat deja, ele sunt, asociate cu perfecțiunea si longevitate. Acesta este motivul pentru care sunt folosite în ritualuri, ceremonii si inmormantari.

De cele mai multe ori cumparam flori pentru ocazii speciale. Una din ocaziile speciale este nunta sau cununia. Crizantemele galbene sunt cele mai potrivite flori pentru a fi daruite cu aceasta ocazie. Aceasta floare este speciala ca si culoarea ei, insemand longevitate, prietenie, loialitate, veselie. Crizantema galbena este una din cele mai vechi soiuri de crizanteme. Este printre primele crizanteme aparute. Astfel o recomandare potrivita pentru aceasta culoare de crizanteme este plantarea ei in gradini sau pe langa casa pentru infrumuserarea spatiului inconjurator. Crizantemele se pot adapta foarte usor si sunt si flori extrem de rezistente. Pot rezista si la temperaturi scazute.

 

Semnificatia crizantemelor albe in buchet! 

Astfel crizantemele galbene semnifica voie buna, seninatate, precum culoarea ei. Galbenul este aseuit cu soarele si cu caldura pe care o emana acesta. De asemenea si crizantemele galbene sunt adesea pline de voie buna si pot reusi sa aduca zambetul pe buze, imediat ce le zaresti.

Mai jos poti regasi cele mai frumoase buchete cu crizanteme galbene, buchete cu livrare gratuita de luni pana duminica, in peste 12500 localitati din Romania:

 

 

Leave a Reply