Cosuri cu flori

Cosuri cu flori

Cosuri cu flori deosebite doar la FlorideLux.ro

Cosuri cu flori

FlorideLux.ro a pornit la drum realizand in principal aranjamente florale deosebite, apoi am inceput sa facem cosuri cu flori din ce in ce mai complexe dar si clasicele ca la piata 🙂 fiind o gama destul de ceruta, inca. Am realizat mai jos o lista de cosuri pe care le realizam in atelierele FlorideLux.ro si in florariile din Bucuresti, Brasov si Cluj.

Cosuri cu trandafiri

Cosuri cu trandafiriTrandafirii sunt de departe cele mai cumparate flori din Romania iar frumusetea lor nu poate fi egalata de nici o floare. Eleganti si rezistenti, trandafirii sunt ideali pentru realizarea de cosuri de flori deosebit utilizand ca floare principala trandafirul.

Cosuri flori cu orhidee

Cosuri orhideeElegante si indraznete, dulci si impunatoare orhideele impresioneaza prin formele lor dar si prin coloritul deosebit. Alege un cos cu flori din orhidee si sigur vei impresiona si vei cucerii si cea mai rece inima.

 

Cosuri flori cu crizanteme

Cos crizantemeDesi crizantema nu este o floare regala, multitudinea de culori si forme ne face sa spunem cu incredere ca alegerea unui cos din crizanteme este una potrivita pentru orice ocazie si cu siguranta vei impresiona.

Cosuri crini

Elegant, parfumat, indraznet. Asa am putea descrie floarea de crin. Este intotdeauna o alegere indrazneata sa oferi cosuri cu crini drept cadou. Este o floare unica prin forma si miresme.

Cosuri frezii

Freziile, mici, parfumate, elegante, colorate puternic sunt o adevarata declaratie de dragoste si respect pentru oricine ofera aceste flori deosebite. Foloseste putine cuvinte si sigur florile vor vorbi mai mult pentru tine.

Cosuri lalele

Lalelele sunt flori cu o gama cromatica variata si vorbesc despre stabilitate si durata indefinita a sentimentelor tale. Alege cu inceredere lalele in cosuri si cu siguranta vei impresiona si ii vei aminti in fiecare moment de cat de mult o iubesti.

Floraria FlorideLux.ro, petale de viata

2 replies on “Cosuri cu flori”

  • […] Cosurile cu flori sunt absolut incantatoare pentru ca au la baza florilor o sursa permanenta de apa, care permite hidratarea corecta a acestora in zilele foarte calduroase de vara. De asemenea, cosurile de flori sunt minunate de oferit vara pentru ca au mereu o toarta ce le face foarte usor de transportat. […]

  • […] experienta relevanta (poate chiar si portofoliu) in aranjamente de oferit, cosuri cu flori, buchete pe inalt si pe rotund, buchete de mireasa, lumanari de nunta, aranjamente […]

Leave a Reply