Coronițe de Crăciun

Coronițe de Crăciun

Coronițe de Crăciun, Coroanele de flori sunt mai mult decât simple decorațiuni. Dacă conduceți prin oraș în timpul sezonului de sărbători, este posibil să vedeți o coroană de Crăciun aproape la fiecare magazin sau casă, pe ușa din față. Majoritatea oamenilor nu se gândesc la istoria bogată atașată acestor frumoase decorațiuni de Crăciun.

Cuvântul coroană provine din cuvântul „writhen”, care era un vechi cuvânt englezesc care însemna „a zdrobi” sau „a răsuci”. Arta agățării coronițelor de Crăciun provine de la romani care atârnau coroane de flori la ușile lor ca semn al victoriei și al statutului lor în societate.

Femeile le purtau de obicei ca pălării ca simbol al mândriei și le îmbrăcau, de asemenea, în ocazii speciale, cum ar fi nunțile. În plus, învingătorii evenimentelor sportive din Grecia antică au primit coroane de dafin; Această tradiție este încă folosită până în prezent în timpul jocurilor olimpice în care medaliile sunt gravate cu crenguțe de lauri.

Coroanele de Crăciun tradiționale sunt realizate prin răsucirea sau îndoirea ramurilor veșnic verzi într-un cerc mare care sunt apoi decorate cu conuri de brad. Forma cercului coroanei este făcută pentru a reprezenta dragostea eternă a lui Hristos, puterea sa și crearea unei noi vieți.

Coroanele de Crăciun din tradiția catolică aveau patru lumânări – Trei de violet, simbolizând penitența și așteptarea, și una de culoare roz pentru a reprezenta bucuria care vine. Cele patru duminici care preced ziua Crăciunului sunt întruchipate de cele patru lumânări care erau aprinse în fiecare vineri la cină, împreună cu o rugăciune.

Coronițe speciale pentru acasă, un decor de Crăciun deosebit

O coroniță de Crăciun este o modalitate ușoară de a aduce puțină magie festivă în casa ta! Indiferent dacă o atârni de ușa din față, pe hol, sau o folosești ca o piesă centrală de masă.

Dacă este pe ușa din față, este o modalitate excelentă de a întâmpina – și a impresiona – oaspeții, de a face exteriorul să arate festiv.

Cu un stil care se potrivește fiecărei case – fie că este tradițional cu rămurele de brad și conuri de pin, plin de strălucire cu sclipici, aruncați o privire la colecția Flori de Lux, cu alegerea noastră de cele mai bune coroane de Crăciun. Cumparaturi fericite!

Crăciunul este momentul în care îți umpli casa cu toată magia și veselia sezonului! Puteți așeza ghirlandă pe la ferestre sau vă puteți împodobi brăduțul cu ornamentele preferate! Vă puteți chiar aranja masa cu decorațiuni festive pentru a vă face oaspeții la cină să se simtă bineveniți! Deși toate acestea sunt modalități sigure de a vă exprima stilul de decorare de Crăciun, merită, de asemenea, să luați în considerare și ușa din față. Este mai ușor de realizat decât ați putea crede.

O coroană de Crăciun Flori de Lux este o modalitate excelentă de a economisi timp și bani anul acesta. Vă invităm să descoperiți idei elegante de coronițe de Crăciun pentru aproape fiecare stil de design!

Alege Coronița de Crăciun perfecta de la FlorideLux!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *