Comenzi de flori pe WhatsApp

Comenzi de flori pe WhatsApp – un serviciu nou si modern, lansat in exclusivitate de FlorideLux pentru toti clientii din Romania si diaspora. Ieri am dat si un comunicat de presa in acest sens si am avut parte de feedback foarte pozitiv.

Acest lucru imi confirma inca o data apetitul ridicat pentru inovatie si tehnologie al publicului roman. Desi suntem un popor care a adoptat tehnologia mai tarziu decat America, spre exemplu, totusi prindem din urma rapid valul. Desi pare o implementare simpla si elementara pentru multi, preluarea de comenzi flori pe WhatsApp implica in spate resurse, integrari si proceduri. Inovatia consta si in faptul ca sistemul de WhatsApp este integrat cu sistemele noastre interne de comunicare, astfel incat operatorii nu stau efectiv pe un telefon si tasteaza, lucru care ar insemna un timp de raspuns foarte mare + greoi. Clientii primesc raspunsurile in timp real, pot trimite operatorilor fisiere multimedia, dovezi de plata, mesaje pentru felicitari, link-uri din florarie, etc.

Comunicatul despre comenzi de flori pe WhatsApp:

http://www.zf.ro/business-hi-tech/floridelux-a-lansat-serviciul-de-comenzi-prin-aplicatia-mobila-whatsapp-15505754

Am vorbit despre comenzi de flori pe WhatsApp si la Adevarul Live:

http://adevarul.ro/tech/internet/floraria-de-colt-e-online-cumpara–8_576292315ab6550cb801505e/index.html

Extras din comunicat:

„Mobilitatea face acum parte din viaţa noastră şi a devenit un ‹‹must have›› în strategia de dezvoltare a oricărui business. Prin introducerea comenzilor prin WhatsApp ne-am adaptat noului val – mCommerce – care are o evoluţie fulminantă şi o pondere tot mai mare în afacerile retailerilor online“, a declarat Marius Dosinescu, CEO-ul  şi fondatorul FlorideLux. El estimează că introducerea opţiunii de a plasa comenzi prin intermediul WhatsApp va genera o creştere de 5% a vânzărilor. Publicul ţintă pentru noul serviciu îl reprezintă persoanele cu venituri medii şi mari, care lucrează în domenii variate şi sunt mereu în mişcare.

comenzi de flori pe whatsapp

Sursa imagine: Ziarul Financiar

Video de prezentare comenzi de flori pe WhatsApp, demo comanda flori online discutie intre operatorii FlorideLux si clienti:

1 comentariu

  1. Pingback: Floraria FlorideLux.ro - Floraria FlorideLux.ro - Florarie online si retea de florarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *