Cluj-Napoca, FlorideLux.ro in Cluj

Florarie online Cluj

Am petrecut 2 zile alaturi de colegii din Cluj-Napoca, in floraria FlorideLux.ro de pe Bulevardul 21 decembrie 1989, la numarul 19. 2 zile interesante in care pe langa training si discutii cu colegii am avut timp sa ma plimb prin Cluj.

Florarie online Cluj
Florarie online Cluj

Cluj-ul din punctul meu de vedere are 2 viteze, incet si incetisor iar a 3-a este pe loc atunci cand se termina programul. Oamenii se respecta si au un alt ritm, mai domol, mai organizat dar si pretentiile sunt mai mari… de ce? Pentru ca au timp sa observe…

Mi-au placut clientii din floraria FlorideLux.ro din Cluj, clienti de toate varstele, cupluri peste care a trecut vremea dar au tinut pasul cu tehnologia… Ne-au cautat ONLINE, au vazut ce le oferim dar le-a fost mai simplu sa vina in florarie, sa ne cunoasca, sa discute cu noi… chiar daca au plasat comanda cu livrare… Respect enorm acest oameni, care, desi au inaintat in varsta, nu s-au oprit din a trai, din a fi in pas cu tehnologia si cu lumea actuala.

O pensionara a cumparat o planta, cu incredere a achitat si a cerut un numar de telefon sa sune daca are nevoie de ajutor pentru ingrijirea plantei… Respect… Acelasi lucru l-am vazut la pensionarii din Bucuresti, dar, din pacate, nu il vad la pensionarii din orasele mici… parca s-ar fi oprit din evolutie si asteapta ceva… parca ii sperie tehnologia iar noul model de business este ceva venit de pe alta planeta…

Esenta ramane, Clujul a luat avant, mall-urile sunt pline, magazinele sunt pline, cafenelele au evoluat iar imobiliarele explodeaza… nu stiu daca BOC are vreun aport, taximetristii zic ca da… vom vedea!

Cluj – TE SALUT, ne vedem data VIITOARE in viteza preferata… incetisor! 🙂

Intre timp nu uitati sa oferiti flori cu LIVRARE sau RIDICARE din Cluj – FlorideLux.ro este alaturi de tine! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *