Cele mai frumoase buchete de flori

Buchet de trandafiri roz - cele mai frumoase buchete de flori

Cele mai frumoase buchete de flori sunt create doar de FlorideLux.ro. FlorideLux a fost si este etalon al florariilor online din Romania. Fiind unic reprezentant in Romania a 1800flowers.com si cu o vechime e peste 11 ani de activitatea putem spun cu mandrie ca suntem pionierii aceste industrii.

Realizam cele mai frumoase buchete de flori inca din anul 2004 si le livram oriunde in Romania, si, recent in lume. Suntem singurii care acoperim GRATUIT peste 12500 de localitatii si avem un sistem de distribuire in conditii de maxima protectie.

FlorideLux va ofera:

Cele mai frumoase buchete de flori:

Buchet de trandafiri roz

Buchet de trandafiri roz - cele mai frumoase buchete de flori

Acest superb buchet de flori poate fi cu siguranta considera unul dintre cele mai frumoase buchete de flori din lume, potrivit pentru orice ocazie si cu o cromatica exeptionala. Buchetul de flori este in 2 nuante de trandafiri roz – un buchet dulce si cu maiestrie creat special pentru EA!

Buchet de flori din dalii, trandafiri, alstroemeria si brassica

Buchet de flori si sampanie - cele mai frumoase buchete de flori

Fiecare buchet de flori, fie el cel mai frumos buchet de flori din lume, merge de minune cu o sampanie speciala pentru ea, o sampanie din categoria LUX.

Alege dintr-o gama de peste 5000 de produse, flori, buchete si aranjamente florale pentru a fi trimise oriunde in tara GRATUIT si cu felicitare cadou doar prin Floraria online FlorideLux.ro, cea mai buna florarie online. Aducem un plus de valoarea prin pasiunea noastra pentru flori, prin creativitate, inovatie si putere. Alege-ne cu incredere!

FlorideLux.ro este prima florarie online din Romania si lider de piata online si in continua expansiune in offline cu sedii in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca. Suna la 0372 740 106 si comanda cele mai frumoase buchete de flori.

One thought on “Cele mai frumoase buchete de flori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *