Cat castiga un florar?

Cat castiga un florar sau o florareasa? Vrei sa devii florar, florareasa sau florist?

Iti spun de pe acum ca faci o alegere minunata! Este o munca placuta, creativa, care iti pune in miscare permanenta mintea, imaginatia si corpul, insa este si o meserie foarte grea. Am trecut prin foarte multe interviuri de angajari florari in cariera mea de 14 ani de zile cu FlorideLux.ro, cea mai buna florarie online. Am avut onoarea de a discuta si trata cu specialisti in domeniu, cu oameni care au lucrat la piata de flori, cu artisti florali, cu pasionati de flori care isi doreau o reorientare de cariera, cu antreprenori in domeniu, cu trainers, master florists, cu incepatori, importatori, producatori, cu altii care credeau ca stiu foarte multe, insa s-a dovedit altceva… Cate si mai cate! Cred ca as putea sa scriu o carte despre acest subiect…

Citeste si: Cea mai buna florarie online

Insa, ceea ce am invatat si retinut din toate aceste experiente de recrutare in domeniul floristic este ca floristii pot castiga foarte bine daca sunt persoane serioase, implicate si dedicate 100% acestei cariere. Poate fi foarte dificil si solicitant, in perioadele de high season poti avea senzatia ca vei ceda din minut in minut, insa trebuie sa perseverezi. Poti deveni, cu siguranta, unul dintre cei mai rapizi si bine pregatiti floristi din Romania sub indrumarea potrivita. Tehnicile de creatie a aranjamentelor si buchetelor florale, alaturi de eficienta de lucru, cunoasterea florilor, a preturilor, a sezonalitatii si a ingrijirii corecta a florilor trebuie insusite din primele luni de pregatire si intr-un mod corect.

Cat castiga un florar?

La FlorideLux floristii castiga foarte bine, chiar daca nu au experienta. Efectuam specializare la locul de munca cu ajutorul lead designerului FlorideLux, master florist international Bart van der Elsken. De asemenea, specializarea se face si alaturi de echipa FlorideLux de floristi experimentati, condusa de designer Ana Chira. In cadrul echipei noastre ai ocazia de a vedea din primul rand cum actioneaza profesionistii in situatii de presiune, poti sa iti imbunatatesti tehnica, sa inveti sa conturezi in cateva minute buchete minunate de flori sau aranjamente florale pe diverse inaltimi si forme, sa cunosti si sa ingrijesti florile, sa iti ingrijesti ustensilele, sa ai grija de spatiul de lucru si sa lucrezi cu rapiditate si pierderi minime.

Bart van der Elsken va urmari cu atentie in sesiunile de training modalitatea de lucru, iti va imbogati tehnica de lucru si imaginatia creativa, astfel incat sa poti deveni in cel mai scurt timp un designer floral de prima clasa. In restul activitatii vei sta sub coordonarea directa si zilnica a sefului de atelier FlorideLux, Ana Chira, un profesionist foarte apreciat in industrie, care cunoaste in amanunt preferintele clientilor FlorideLux, te poate indruma in realizarea corecta si rapida a celor peste 7000 de produse din floraria noastra. Job-ul de florist la FlorideLux se adreseaza novicilor in industrie, persoanelor cu experienta, dar si celor pasionati care isi doresc sa isi construiasca o cariera in domeniu.

cat castiga un florar?

Vezi aici ultimul nostru video cu lead designer FlorideLux Bart van der Elsken, in care ne povesteste despre ultimele tendinte pentru primavara 2017 si cateva sfaturi pentru floristi:

Vezi ultima colectie a lui Bart Van der Elsken, Energy Spring 2017: Flori primavara 2017

Vezi aici video cu Ana Chira, fa cunostinta cu seful de atelier FlorideLux:

Vezi ultima colectia a Anei Chira, Candy Sweet Spring 2017: Flori de primavara 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *