Campanie Flori, dragoste si emotii

Flori, dragoste si emotii! FlorideLux.ro

Flori, dragoste si emotii sunt pilonii pe care am construit FlorideLux.ro de-a lungul timpului. FlorideLux.ro a pornit din pasiune pentru e-commerce, usor usor, lin ca un parau de munte s-a transformat in pasiune pentru e-commerce si flori, impletita splendid cu pasiunea pentru oameni, pentru adevaratii profesionisti.

Acum 2 ani am realizat o campanie in care Ioana era personajul principal si vorbea despre a darui flori si cadouri din adancul inimii... recent am realizat un video in care aratam ce se afla in spatele florariei online FlorideLux.ro iar feedback-ul pozitiv ne-a dus cu ideea la noua noastra campanie, Oamenii din spatele .ro-ului, din spatele ONLINE-ului, oamenii care in fiecare zi muncesc cu pasiune pentru ca toti clientii sa fie fericiti, mai mult, ei sunt fericiti atunci cand fiecare task este indeplinit si fiecare client este multumit.

Zambetele si multumirile clientilor sunt hrana pentru sufletul lor, pentru sufletul meu, iar rezultatele financiare nu sunt un scop ci doar un rezultat al pasiunii netarmuite a oamenilor din spatele florilor de lux.

Astazi, 13 Octombrie, 2016 marcam lansarea unei campanii cu oameni despre oameni, flori, dragoste si multe emotii. In acelasi timp, noul nostru logo isi face simtita din ce in ce mai mult prezenta:

 

Logo FlorideLux.ro
Logo FlorideLux.ro

 

Noua identitate, valoare, oameni si multa pasiune

Este foarte greu sa construiesti un Brand, mai greu este sa il pastrezi acolo unde l-ai dus si sa fie la fel de puternic, in ciuda tuturor concurentilor si „atacurilor” asupra acestuia, dar, FlorideLux.ro a evoluat in permanenta, este un brand in continua transformare si adaptare. Si nu vorbim doar de un logo, vorbim de un BRAND, de o declaratie de forta si pasiune pentru flori. Cea mai frumoasa florarie din Brasov

Cred cu tarie ca noul logo intareste si mai mult pasiunea noastra pentru calitate si multumirea clientului iar stelele adaugate semnifica o promisiune pe care o facem clientilor nostri, 100% servicii de calitate, inegalabile in piata iar experienta completeaza perfect acest logo, am invatat, am crescut iar astazi suntem cel mai puternic brand de floristica din Romania.

Evident, sunt multe florarii care isi asuma acest lucru, dar nu este nici un brand care a construit ce am construit noi, nici un brand nu poate vorbi despre oameni cum vorbim noi, pentru ca FlorideLux.ro nu este un om, nu este doar un sistem sau un soft, FlorideLux.ro este o echipa de oameni pasionati, foarte bine pregatiti care lucreaza zi de zi pentru client, pentru multumirea acestuia si au o dorinta nebuna de perfectionare, de atingere a unor cote de dezvoltare personala pe care nu a avut-o nimeni in aceasta industrie.

Visam mult, ne dorim o industrie unita, puternica si un client educat. Ei bine, noi credem ca se poate, noi credem ca vom reusi sa convingem mii de clienti, daca nu zeci de mii ca floristica este o arta, este pasiune si tehnica, este tot ce poate fi mai frumos, iar ziua devine mai frumoasa cu flori si zambete.

Any – artistul neinteles dar prieten adevarat

Any Chira
Any Chira

Cand m-a cunoscut, Ana Chira, m-a considerat un visator nebun, un om care nu este ancorat in realitate, si care viseaza ca, intr-o zi, ONLINE-ul va deveni principalul canal de vanzare. Ei bine, dupa multi ani, Any este alaturi de noi, mai mult, ea a devenit un adevarat partener si un pilon in FlorideLux.ro, a construit impreuna cu noi brand-ul de astazi.

Video Any Chira – Director de creatie FlorideLux.ro

Daca as incerca sa o descriu pe Any, as merge pe o descriere metaforica… este ca un rau linistit care curge in continuu, cu o energie extraordinara, un rau linistit care se involbureaza din cand in cand, mai puternic decat un fluviu, un om adevarat, un profesionist desavarsit cu o creativitate debordanta.

Irina, pasionata de ceea ce face pana in cel mai mic detaliu

Irina Rosu

Irina, inca din prima zi ne-a surprins cu modul ei rapid de a invata si a intelege lucrurile, mai mult, este o persoana care se face placuta indiferent ca esti in fata ei sau la telefon. Clientii FlorideLux.ro sunt incantati sa discute cu ea, iar pasiunea cu care isi duce la indeplinire toate responsabilitatii combinata cu atentia la detaliu fac din ea un profesionist desavarsit.

Video Irina Rosu – responsabil comunicare FlorideLux.ro

Multe s-au intamplat in anii de cand este cu noi insa intotdeauna am remarcat latura sensibila a ei, modul in care se bucura atunci cand un client ii multumeste pentru tot efortul, tristetea care o invadeaza atunci cand nu este totul in regula, sau cand un client ii reproseaza un detaliu al comenzii care nu a fost in regula. Pune suflet in tot ceea ce face si crede cu tarie in noi, in brandul FlorideLux.ro si iubeste florile. Fiecare clipa pe care a petrecut-o alaturi de FlorideLux.ro a ajutat-o sa evolueze si ea, la randul ei, a ajutat brandul FlorideLux.ro sa creasca, sa devina ceea ce este astazi.

Irina este un vulcan de energie si pozitivism, este acel om care isi pastreaza verticalitatea si este calculata in ceea ce face. Nici un task nu este prea mic sau prea mare pentru a-i alunga zambetul.

Diana, placuta si obsedata de multumirea clientului

Urma Diana

Diana este o persoana placuta, amabila si care nu stie sa ii „inchida” telefonul clientului. Lasand gluma deoparte, este o persoana obsedata sa fie totul bine, se cearta cu toata lumea daca este nevoie ca un cadou FlorideLux.ro sa iasa impecabil, este atenta la detalii si foarte implicata.

Este pasionata de flori si de oameni, ii intelege, doreste sa ii ajute si sa le ofere cele mai frumoase flori si cadouri. Ii place sa interactioneze cu oamenii si zambeste atunci cand vede un buchet de flori sau un aranjament deosebit. La finalul unei zile grele, cu zeci de telefoane, chat-uri si dupa discutii cu soferii, atelier-ul, operatorii, etc, ea are puterea sa zambeasca si sa priveasca lucrurile pozitiv.

Desi la inceput a fost timida, astazi, are incredere in ea ii place ceea ce face si iubeste florile, sunt elemente care in combinatie cu dorinta de perfectionare fac din ea omul ideal pentru a fi responsabil de relatia cu clientul.

Ioana, avem un plan si ne tinem de el

Ioana Buiacu

Ioana s-a alaturat echipei cu mult timp in urma. Este florist cu o pasiune  nebuna pentru marketing si executie bine pusa la punct. A trecut prin toate etapele, operator, florist, livrator, aprovizionare, marketing.

Video Ioana Buiacu – Director executiv FlorideLux.ro

Primul lucru pe care il remarci cand lucrezi cu Ioana, este obsesia ei de a lucra pe baza unui plan bine pus la punct si respectarea acestuia cu strictete. Satisfactia muncii implinite este un obiectiv al fiecarei zile, iar obsesia ei vis a vis de modul de executie si detalii aduce in business-ul FlorideLux.ro un procent de satisfactie a clientilor la 99.5%.

Este un tornada atunci cand suntem sub presiune, se asigura ca lucrurile sunt facute cum trebuie si este ca o ploaie intr-o zi insorita de vara atunci cand lucrurile sunt linistite. Nu este intotdeauna un ingeras cum se vede in poza dar sigur este ingerul nostru pazitor.

Marius – viziunea mea, executia lor

Marius Dosinescu

Pe langa colegii de mai sus, avem o echipa intreaga de floristi, operatori, livratori (soferi), programare, contabilitate dar si colaboratori externi. FlorideLux.ro este rezultatul muncii sustinute, a pasiunii nebune pentru tehnologie si flori. NU am crescut cu infuzii de capital, am crescut prin PASIUNE, prin MUNCA si prin perseverenta.

Video Marius Dosinescu – Fondator FlorideLux.ro, florarie online

Multi ma cunosc doar din video-uri, altii ma judeca dupa momente punctuale, insa tuturor vreau sa le spun ca ii apreciez pe fiecare in parte, iar toti cei cu care am colaborat sau au trecut pe aici au pus umarul la ceea ce a devenit FlorideLux.ro astazi, un brand adevarat, un florarie online si offline, o retea de florarii.

VA MULTUMESC TUTUROR, CU BUNE SI CU RELE!

 

1 comentariu

  1. Pingback: Avantaje FlorideLux.ro, florarie online – Ioana Dosinescu - Blog personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *