Cadouri pentru Paștele Catolic

Cadouri pentru Paștele Catolic

Cadouri pentru Paștele Catolic, Coșurile de Paște sunt doar pentru copii?S-ar putea să credeți asta, dar și adulții pot intra în acțiune. De la decor inspirat de primăvară până la dulciuri aromate, nu puteți greși.

Fie că faceți cumpărături pentru cei dragi, fie că sunteți gata să faceți singuri cadourile anul acesta, vă oferim aceste idei de cadouri de Paște. Puteți umple un coș cu ele sau le puteți oferi drept cadouri unice pentru oamenii dragi, dar indiferent de felul în care le-ați oferi, suntem siguri că vor fi un succes.

Ouă ceramica pline de veselie

Ou ceramică plin cu flori de primavară – am pregatit pentru tine cadoul perfect de Paște! Un ou din ceramică, lila cu buline albe, decorat cu cele mai frumoase, proaspete și parfumate flori de primăvară: minirosa, trandafiri, lisianthus, wax flower, lalele albe. Modelul și culoarea oului din ceramică poate diferi.

Ou roșu de Paște cu flori splendide – Am realizat special pentru această sarbătoare un ou din ceramică roșu cu buline albe, plin cu flori splendide, elegante, proaspete și parfumate de: frezii albe, trandafiri roșii, lisianthus verde și verdeață. Modelul și culoarea oului din ceramică poate diferi.

Ou ceramică colorat și vesel – încearcă să oferi celor dragi sau partenerilor de afaceri acest ou din ceramică extrem de optimist, colorat, plin de veselie și vei vedea că nu vei da greș! Comandă online un ou din ceramică cu figurine iepurași, decorat din plin cu minirosa, frezii, germini și dianthus. Modelul și culoarea oului din ceramică poate diferi.

Ou din ceramică plin cu flori colorate. Oul poate fi folosit pe post de bombonieră după ofilirea florilor sau precum suport pentru ouăle de Paște la masa festivă. Trimite celor dragi acest ou din ceramică, având o dimensiune de aprox. 25 cm, decorat cu flori de minirosa, hypericum, wax flower, frezii colorate și aster lila. Modelul și culoarea oului din ceramică poate diferi.

Oul de Paste NOROCOS – descoperaă un produs special creat pentru Paște. Un ou din ceramică, într-o culoare de lila absolut cuceritoare, care te duce imediat cu gândul la primăvară și la această sărbătoare mult așteptată de toți catolicii. Oul norocos poate fi oferit partenerilor de afaceri sau familiei, fiind plin cu lisianthus catifelat și viburnum abundent. Dimensiune produs: 20 cm. Culoarea oului din ceramică poate diferi.

Coșuri florale Surpriză!

Coș crizanteme colorate și ouă de Paște, un cadou perfect pentru Paștele Catolic. Comandă online un cadou colorat, vesel și potrivit acestei perioade. Coșul decorat cu crenguțe este plin de crizanteme de primăvară multicolore și ouă decorative în culori pastelate.

Coșuleț flori mov și ouă de Paște – nuanțe vintage, extrem de atractive și speciale, se împletesc cu îndrăzneala într-un aranjament de Paște rafinat! Coșulețul este realizat din trandafiri, eustoma, wac flower și alstroemeria, alături de ouă de Paște decorative și o pasăre colibri colorată.

Coșuleț flori și ouă de Paște – Coșulețul este realizat din lisianthus, trandafiri, phlox și campanula, alături de ouă de Paște decorative și o pasăre colibri colorată.

Un coș floral surpriză de Paște – Este un cadou simplatic, drăgălaș, ce aduce zâmbetul pe buze și în inimă cele mai calde urari!

Coșuleț floral Ouă de Paște – descoperă alături de noi magia sărbătorilor pascale și oferă mai departe bucuria primăverii! Coșulețul nostru alb este decorat cu trandafiri proaspeți în nuanțe primăvaratice, puf alb, ouă colorate, verdeață și crengi înmugurite! Florărie online livrare flori îți oferă cele mai frumoase flori de Paște!

Cadouri pentru Paștele Catolic

Primăvara a izvorât oficial, iar Paștele catolic este la câteva zile distanță. Aproape că auzim iepurașul de Paște pe drum! Între florile care înfloresc, păsările ciripesc și energia reînnoită care vine de la curățarea primăverii și soarele după o iarnă tristă, nimic nu poate învinge începutul primăverii. În plus, înseamnă că vara nu este prea departe! Și, deși atacul iepurașilor de ciocolată este o parte binevenită a sezonului Paștelui, este important să ne amintim că Paștele este mult mai mult decât dulciurile și ouăle vopsite, pe cât de distractive sunt aceste tradiții.

Flori si cadouri cu bunatati de Paste 2021! Alege din noua colectie FlorideLux!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.rocoroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *