Cadouri de Crăciun 2020 – top 10 idei de cadouri Crăciun

Cadouri de Crăciun 2020 - top 10 idei de cadouri Crăciun

Cadouri de Crăciun 2020 – top 10 idei de cadouri Crăciun, Imaginați-vă o lume în care puteți face toate cumpărăturile de Crăciun și de sărbători cu o singură listă principală a tuturor celor mai bune cadouri ale anului.

Ei bine, bine ai venit în acea lume, iubitori de cumpărături! În acest articol am pregătit lista cu cele mai bune cadouri de Crăciun pentru 2020!

Nu contează pentru cine faceți cumpărături. Această listă de cadouri de Crăciun include aproape orice, pentru toate gusturile. Nu va trebui să căutați un alt ghid de cadouri în acest sezon de sărbători!

Faimoasele Crăciunițe, unul din simbolurile tradiționale ale Crăciunului

Locul 10Aranjament crăciuniță aurităcadou pentru sărbătorile de iarnă. Un aranjament de Crăciun deosebit, creat pe un ghivecel din ceramică roșu, cu detalii aurii. În care am asezat o crăciuniță, brad natural, thuja, decorațiuni din lemn naturale pudrate cu praf auriu sclipitor.

Locul 9Decorațiune masă festivă, o săniuță perfectă pentru a aduna în jurul mesei cele mai dragi persoane! Pentru masa de Crăciun îți recomandăm cu mare drag această decorațiune florală! Creată în săniuța din metal, din crăciuniță naturală aurită și plantă suculentă cu aspect și finisaj de catifea roșie.

Coșuri cu bunătăți, cadouri de Crăciun!

Locul 8 – Cadou luxuriant pentru sărbători fericite – descoperă alături de FlorideLux lumea cadourilor speciale pentru cei dragi! Livram oriunde în România, astfel că poți comanda cu încredere și surpriza e garantată!

Cadouri de Crăciun 2020 – top 10 idei de cadouri Crăciun

Cutia neagră este livrată închisă și decorată cu fundiță. În cutie, destinatarii vor descoperi un cozonac delicios cu nucă și cacao, un glob de ciocolată, o lumânare elegantă, un vin de lux, un set de accesorii pentru iubitorii de vinuri și un ceas decorativ analog, sub formă de telefon, cu setare prin radio.

Locul 7 – Cos cadou festiv și delicios, acum le poți oferi celor dragi cel mai frumos cos cadou de Crăciun! Alege noul nostru coș, cu toartă, plin cu dulciuri (cozonac, praline, ciocolată, biscuiți), ceai, cafea și șampanie!

Cadouri de Crăciun 2020 – top 10 idei de cadouri Crăciun

Locul 6 – Coronița de Crăciun cu mere și globuri – fie că vrei să întâmpini într-un mod frumos familia la masa de Crăciun; sau că vrei să oferi un cadou inspirat celor dragi, noua noastră coroniță de Crăciun este o alegere inspirată!

Coroniță de Crăciun cu mere și globuri, doar 289,99 RON!
Coroniță de Crăciun cu mere și globuri, doar 289,99 RON!

Locul 5 – Coroniță fresh 60 cm – proaspată, parfumată și extrem de frumoasă! Această coroniță îți va umple casa cu mirosul specific sărbătorilor de iarnă. Dăruiește sau răsfață-te cu această coroniță din brad natural cu un diametru de aproximativ 60 cm. Decorată cu scorțișoară, conuri de brad natural, felii de portocale și portocale uscate. 

Coroniță fresh 60 cm, doar 591,99 RON!
Coroniță fresh 60 cm, doar 591,99 RON!

Locul 4 Coroniță de Crăciun, parfum de sărbătoare – această coroniță veselă va aduce în orice interior parfumul perfect și echilibrat al spiritului de sărbătoare: brad și portocală!

Coroniță de Crăciun, doar 219,99 RON!
Coroniță de Crăciun, doar 219,99 RON!

Locul 3 – Buchet de lux trandafiri albi și roșii, un cadou încântător, perfect pentru orice ocazie și pentru orice destinatar. Buchet din 19 trandafiri albi și roșii, în buchet Black&Gold, ușor de transportat, ușor de impresionat!

Buchet de lux trandafiri albi și roșii, doar 229,99 RON!
Buchet de lux trandafiri albi și roșii, doar 229,99 RON!

Locul 2 Brad de Crăciun cu flori – pentru aceste sărbători de iarnă îți recomandăm cu mare drag acest brăduț! Realizat manual, din crengi de bradtrandafiri, minirosa, brunia, flori de bumbac și globuri, conuri, scorțițoară și scoarță de copac.

Locul 1 Cutie 34 trandafiri roșii și unul negru – Un cadou elegant ce o va surprinde pe persoana iubita. O astfel de cutie în formă de inimă, plină cu 35 de trandafiri roșii, este exact cadoul de care aveți nevoie pentru cineva drag!

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:

0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.rocoroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Cadouri de Crăciun 2020

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *