Buchete domnisoare de onoare

Buchete domnisoare de onoare

Buchete domnisoare de onoare, idei pentru cele mai frumoase flori din buchetele domnisoarelor de onoare, direct de la specialistii FlorideLux. Domnisoarele de onoare reprezinta cele mai apropiate persoane ale miresei, iar conform traditiilor stravechi, acestea trebuie sa fie necasatorite si au rol de a proteja mireasa de spiritele rele. In prezent, insa, domnisoarele de onoare sunt alese din randul prietenelor,  de catre mireasa ( poate alege una sau mai multe) si sunt cele care trebuie sa ii fie alaturi pe parcursul ceremoniei, sa o sprijine, sa o ajute si sa o incurajeze pe mireasa.

Asadar, sfatuim viitoarele mirese sa aleaga precum domnisoara de onoare persoane de incredere, alaturi de care se simt bine si pe care se pot baza. Ziua fericita va fi o zi lunga, frumoasa, insa plina de activitati si aveti nevoie de ajutor!

Buchete domnisoare de onoare

Buchete domnisoare de onoare, sau ce flori poarta cele mai apropiate persoane ale miresei – de regula, domnisoarele de onoare aleg buchete de flori,  total diferite fata de buchetul miresei. De ce nu, mireasa este cea ce trebuie sa straluceasca, insa si aspectele ce tin de vestimentatia sau florile domnisoarelor de onoare sunt foarte importante.

Citeste aici despre buchete de mireasa traditii si simbolistica!

Alegerea buchetelor domnisoarelor de onoare este o alegere foarte importanta ce trebuie facuta de mireasa impreuna cu acestea, tinandu-se cont de tematica nuntii, vestimentatia domnisoarelor, buchetul miresei. Este recomandat ca in cazul in care sunt mai multe domnisoare de onoare, acestea sa poarte buchete identice, pentru a crea impresia de unitate si a intari rolul acestora.

Buchete domnisoare de onoare si cele mai bune recomandari din partea specialistilor regasiti mai jos:

Buchete domnisoare de onoare

 

Buchete domnisoare de onoareBuchete domnisoare de onoareBuchete domnisoare de onoareBuchete domnisoare de onoareTe asteptam cu drag cu cele mai frumoase flori si cadouri, buchete, cutii cu flori si aranjamente florale speciale pentru orice ocazie:

 • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
 • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
 • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
 • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19, pentru cele mai frumoase aranjamente florale nunta Cluj;
 • Numar telefon : +40372.740.106
 • E-mail : contact@floridelux.ro

 

Citeste aici cele mai noi articole din domeniul floristicii:

 

Nu uita de beneficiile pe care doar #floridelux ti le ofera in Romania, cea mai buna florarie online!

 1. flori disponibile in stoc, pastrate in camere frigorifice profesionale si ingrijite adecvat, zilnic
 2. plic hrana florala si instructiuni profesionale ingrijire flori, sfaturi de la profesionistii FlorideLux
 3. poza martor pe email inainte de livrare, direct din atelierul de productie
 4. livrare GRATUITA oriunde in Romania, inclusiv in sate, in aceeasi zi sau in 24 de ore de la comanda si plata, de luni pana duminica
 5. consultanta gratuita in call center pentru alegerea buchetului potrivit si compunerea mesajului cadou
 6. felicitare de lux oferita gratuit pentru orice comanda, imprimata cu mesajul sau urarea ta

1 comentariu

 1. Pingback: Stirile saptamanii florarii, floristi, afaceri cu flori - Floraria FlorideLux.ro - Florarie online si retea de florarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *