Buchete de mireasa si lumanari de nunta

Buchete de mireasa si lumanari de nunta – un subiect care va deveni extrem de discutat in florariile din toata tara imediat dupa Paste. Este un punct foarte important in orice nunta pentru ca buchetele de mireasa si lumanarile de nunta trebuie sa decoreze frumos ceremonia religioasa si apoi sa arate foarte bine in poze. Alaturi de buchetul de mireasa si lumanari, se mai adauga discutii si negocieri punctuale legate de buchetul de nasa, aranjamentul de masina, aranjamentele meselor de invitati si cocarde / corsaje.

buchete de mireasa si lumanari de nunta
buchete de mireasa floridelux, flori de nunta, lumanari de nunta

Am observat de multe ori in discutiile pe care seful nostru de atelier sau floristii din florariile noastre le au cu viitoarele mirese un soi de dubiu vis-a-vis de ce vor sa aleaga ca si flori. Miresele au vazut deja sute, poate mii de modele pe internet si apoi vin si in florarie sa rasfoiasca cataloagele noastre, unde vad alte sute de buchete de mireasa si lumanari de nunta. Desigur, toate aceste informatii si poze / idei / culori / texturi te lasa cumva nedumerit: nu stii ce sa alegi, nu stii ce ar arata cel mai bine dintre atatea flori extrem de frumoase, nu stii ce ti s-ar potrivi, nu stii daca ar trebui poate sa iti schimbi bugetul ca sa arate totul si mai frumos…

Lumanari de nunta: despre traditii, simbolistica, cine le plateste, cine le alege, cum le pastram

Aici intervine consultanta florarului. Recomand tuturor mireselor sa discute deschis cu florarul despre buget, sala si ce preferinte au. Atunci cand un florar intreaba: CE BUGET AVETI? nu o face pentru a profita la maxim de ultimul banut si a va face o oferta cat mai apropiata de buget. Nu, dimpotriva! Florarul are nevoie de buget pentru a contura cele mai frumoase aranjamente de nunta pentru tine! In orice florarie exista deja adaosuri comerciale foarte bine definite, florarii nu trec peste acestea.

BUGETUL este cel care ne ajuta sa conturam impreuna un pod, sa ii zicem, intre ce ne dorim si ce va fi in realitate. De asemenea, bugetul sparge gheata si catre alte discutii, cum ar fi: florile preferate (in extra sezon sunt mult mai scumpe, cu bugetul vedem daca ne incadram), culorile preferate, abundenta florala dorita, recipientele dorite (candelabre, vase victoriene, ceramica, metal, cupe de sticla), locatia unde petrecerea are loc si multe alte detalii importante.

Buchete de mireasa 2016

Dar punctul de plecare la orice conturare de buget de nunta sunt buchetul de mireasa si lumanarile de nunta. Acestea sunt imperios necesare in orice ceremonie de aceasta anvergura. Iar pentru eficientizarea bugetului, seful de atelier FlorideLux si toti floristii din florariile FlorideLux (Brasov, Cluj, Bucuresti) iti vor recomanda un singur lucru: HAIDETI SA FOLOSIM ACELEASI FLORI SI CULORI SI IN BUCHET, SI IN LUMANARI SI IN ARANJAMENTELE DE MASA.  

In momentul in care decizi sa alegi aceleasi flori peste tot, in tot pachetul de nunta, faci o economie senzationala + BONUS! vei avea in toata nunta si in pozele de nunta un aspect extrem de elegant, unitar, conturat, legat, bine gandit… foarte frumos! Cand alegi mai multe combinatii de culori si flori, texturi, atunci sansele ca totul sa aratehaotic sunt foarte mari. Desi ideea de “multe flori” este foarte interesanta si atractiva (inclusiv pentru florari, pentru ca este mult mai simplu sa lucrezi cu foarte multe flori), trebuie sa ne gandim si la cat de frumos vor arata aceste flori. 

De curand am creat cateva pachete de buchete de mireasa si lumanari de nunta in care se regasesc aceleasi flori, pentru a va face o idee despre ce vorbim si ce recomandam. De asemenea, anul acesta am ales sa mergem foarte mult pe lumanari de nunta scurte, pentru ca sunt usor de transportat si de depozitat, dar au si un pret final foarte bun, o pereche incepand de la 389 RON, TVA inclus.

Buchete de mireasa si lumanari de nunta

Descopera ofertele noastre speciale pentru nunti 2016 mai jos:

Sau vino in florariile noastre pentru a discuta cu un florist:

  • FlorideLux Bucuresti atelier: Bd. Iuliu Maniu nr3.7, incinta Apaca, corp N
  • FlorideLux Bucuresti florarie: Calea Mosilor nr. 209
  • FlorideLux Brasov florarie: str. Zizinului nr.3
  • FlorideLux Cluj florarie: bd. 21 Decembrie 1989 nr.19

TOP 10 cele mai frumoase trenduri pentru nunti 2016

2 replies on “Buchete de mireasa si lumanari de nunta”

Leave a Reply