Buchete de mireasa ieftine

Buchete de mireasa ieftine – toate femeile isi doresc o nunta de vis, cauta idei online poate chiar si cu un an inainte de eveniment, se inspira, incearca sa isi gaseasca stilul perfect, care sa le reprezinte intru totul. Atunci cand navighezi printre atatea si atatea poze cu buchete mireasa online, ai tendinta sa te lasi atras de anumite poze si de anumite flori, insa de multe ori te lovesti de ceea ce reprezinta BUGETUL. Femeile isi doresc foarte multe lucruri frumoase, insa foarte putine au si mana complet libera in ce priveste bugetul.

buchete de mireasa ieftine
Specialistii in flori de nunta de la FlorideLux stiu exact cum sa “croiasca” pentru tine un buchet de mireasa perfect, chiar daca bugetul tau este mai mic. Noi iti oferim in primul rand CONSULTANTA specializata si nu incercam doar sa iti vindem rapid si fara substanta. Suntem interesati mai mult decat orice de bucuria si fericirea ta, de crearea unui eveniment perfect, exact asa cum ai visat!

Pornind de la buget, cuplurile simt cum multe visuri incep sa se naruie usor, usor si ideea initiala de decor incepe sa devina din ce in ce mai subtire, mai simplista si parca va pierdeti din avantul initial. Din punctul nostru de vedere, este cu adevarat pacat daca se intampla acest lucru, pentru ca stim (din experienta de peste 14 ani de zile in lucrul cu flori de nunta, lumanari nunta, buchete cununie, cocarde, corsaje, aranjamente nunta) ca exista foarte multe metode prin care un bun florist poate sa se incadreze in orice buget, fara sa faca compromisuri la design sau calitate.

Una dintre metodele pe care deja vi le-am descris in acest articol: Cum comanzi si cum alegi florile de nunta mai ieftine? deja are foarte mare succes in randul clientilor nostri si multi au inteles cum functioneaza calculul unuio pachet de nunta complet.

Legat de buchete de mireasa ieftine, una dintre metodele cele mai simple si la indemana oricui pe care noi le folosim pentru a ne incadra in buget este inlocuirea florilor cu unele similare cu cele din buchetul model transmis de mireasa noastra. Daca, spre exemplu, mireasa a ales un model de buchet mireasa cu bujori – care pot ajunge si la 40 RON firul in extra-sezon, noi propunem inlocuirea acestora cu trandafiri de gradina sau cu trandafiri David Austin. Si exemplele pot continua. Asa cum vedeti si in plansa exemplificativa de mai jos, am avut de-a lungul timpului foarte multe cereri de acest tip, iar prin inlocuirile profesionale pe care le efectuam, mireasa nu are de suferit la nivel de volum, calitate sau aspect, iar bugetul se pastreaza intact.

Galerie foto buchete mireasa

Buchete de mireasa ieftine

Buchete de mireasa ieftine
Plansa demonstrativa inlocuiri flori pentru buchete de mireasa ieftine, cum creeaza specialistii in nunti modele similare la bugete mai mici, atunci cand ne este solicitat acest lucru.

Asa cum puteti observa in plansa, respectand aceleasi nuante, aceleasi texturi si acelasi volum prin tehnica de creatie folosita, se poate obtine foarte usor un buchet de mireasa similar, la un pret mult mai accesibil. Pentru a beneficia de consultanta avizata din partea specialistilor FlorideLux, este suficient sa ne scrii un email sau sa ne suni, folosind detaliile de contact de mai jos:

  • contact@floridelux.ro
  • 0372740106
  • SAU ne poti vizita in florariile noastre din Bucuresti (bd.Iuliu Maniu nr.7 corp N) sau din Brasov (str.Zizinului nr.3). Aici va asteptam, de luni pana duminica, pentru a discuta detaliile unei nunti perfecte, cu inspiratie din belsug din cataloagele noastre profesionale si din discutii amanuntite cu designerii nostri florali.

Citeste si: 10 flori ieftine pentru nunta ta

Buchete nunta tendinte 2018

Leave a Reply