Buchete de flori cu mesaje

Buchete de flori care vorbesc

FlorideLux.ropetale de viata – am lansat recent o categorie noua in site in care mesajele de dragoste sunt incluse in produs, mai exact o sticluta cu un mesaj de dragoste pe care il poti alege dintr-o lista predefinita. 

Buchete de flori cu mesaje

Produsele sunt inedite si vorbesc de la sine despre pasiune, dragoste, respect si sentimente profunde.

Vezi aici categoria Buchete de flori cu mesaje.

Iata mai jos mesajele care insotesc buchetul de flori:

 • Dragoste:Dragostea este un rau involburat care acum imi curge prin vene, prin inima, prin minte si prin tot ceea ce sunt precum fiinta. Iti multumesc ca esti in viata mea! Iti multumesc ca esti … pur si simplu… TU!
 • Multumesc:Tu ai fost langa mine in cele mai grele momente ale vietii mele. M-ai iubit neconditionat. M-ai sprijinit fara sa o cer. M-ai ajutat atunci cand nu mai aveam nici o speranta. Esti totul pentru mine! Te iubesc ieri, astazi, maine, pentru totdeauna!
 • Te iubesc: Iti multumesc ca esti in viata mea! Te iubesc complet si iremediabil!
 • La multi ani: La multi ani, om frumos, suflet minunat si zambet irezistibil! Sa ai o zi minunata!
 • Ganduri bune: Cele mai calde ganduri, mult succes si doar reusite, zambete, fericire in tot ceea ce faci! Iti urez tot binele din lume!
 • Dor: Mi-e dor de tine… Pur si simplu nu exista zi, ora, minut, secunda fara sa ma gandesc la tine. Simt ca daca ai fi acum langa mine totul ar fi cu adevarat complet. Pana atunci… sufletul imi este rupt… Mi-e dor de tine! E adevarat….
 • Iertare: Stiu ca am gresit, stiu ca acum simti ca nu ma poti ierta… Insa trebuie sa stii ca toate gandurile mele de iubire, toate vibratiile inimii mele, fiecare rasuflare pe care o inspir sau o expir este pentru tine! Te iubesc, te rog sa ma ierti!
 • Pentru mama: Mama draga, te iubesc foarte mult. Probabil ca o stii deja, probabil ti-am soptit in ureche in timp ce ne imbratisam de atatea ori, probabil ai simtit… Dar as vrea sa fii sigura de iubirea mea eterna, de faptul ca iti voi fi alaturi mereu si ca te voi purta in suflet oriunde voi merge in lumea asta mare. Mama mea… Mamica mea!…
 • Pentru prieteni: Stiu ca adevarata prietenie rezista timpului, distantei, tacerii si oricaror divergente. Stiu ca tu esti un astfel de prieten pentru mine. ADEVARAT! CEL MAI BUN! UNICUL! Multumesc pentru prietenia ta pretioasa. Inseamna totul pentru mine!
 • Noroc si voie buna: Astazi soarta iti surade si ai noroc de… multe zambete! J Bucura-te de ziua de astazi, bucura-te de cer, de muzica, de iubire si de compania celor din jur! Destinul este si va ramane de partea ta!
 • Mesajul tau: daca vrei sa ne transmiti tu un anumit mesaj, alege din selector varianta MESAJUL TAU si transmite-ne pe email contact@floridelux.ro textul insotit de numarul comenzii.

 

2 thoughts on “Buchete de flori cu mesaje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *