Black Friday florarie online

Black Friday florarie online – nu ne pregatim sa dezvaluim pisica neagra ­čÖé insa cu siguranta pregatim cateva reduceri considerabile la unele dintre cele mai cumparate produse din florarie online FlorideLux.ro. In floraria noastra Black Friday se va desfasura pe parcursul unei singure zile, respectiv 18 noiembrie – vineri, intre orele 09:00 AM si 08:00 PM.

Reducerile vor fi de pana la 50%, clientii pot comanda florile la reducere cu livrare oricand doresc, chiar si in 2017 (februarie, martie). Astfel, pentru a beneficia de aceste reduceri considerabile, comanda trebuie achitata pe data de 18 noiembrie, urmand ca livrarea sa se faca atunci cand doresti, conform datei selectate la plasarea comenzii online. Modalitatile de plata sunt descrise in acest articol: Cum platesti in florariile online FlorideLux. Desigur, toate comenzile beneficiaza de livrare gratuita in peste 12000 de localitati din Romania, la data la care doresti, de luni pana duminica.

Vezi aici produsele care vor beneficia maine de discount-uri:

Black Friday 2016 FlorideLux, florarie online

black friday florarie online

Este important de stiut ca reducerile Black Friday florarie online de la FlorideLux.ro NU SUNT conditionate de stocurile disponibile in ziua de 18, luandu-ne responsabilitatea de a onora comanda plasata si achitata de clientii nostri maine, oricand doresc, chiar si in 2017. Insa va rog sa retineti ca produsele disponibile la aceasta promotie extra speciala vor putea fi comandate intr-un numar limitat de bucati.

Avem o selectie de 24 de produse ce vor fi discountate cu pana la 50% maine. Produsele au foat alese personal de catre colega noastra, Ana Chira – director de creatie. Produsele sunt printre cele mai solicitate, cumparate si apreciate de catre clientii nostri, atat in mediul online, cat si in cel offline. Florile pe care le vom folosi pentru aceste produse sunt top quality, ingrijite de catre floristii nostri profesionisti, iar calitatea produselor va fi supervizata chiar de catre Ana Chira, pentru a ne asigura de satisfactia 100% a clientilor nostri, ca de fiecare data.

Black Friday florarie online

Black Friday se intampla in America in fiecare an, in prima vineri de dupa Ziua Recunostintei fiind o singura zi de reduceri majore in toate marile magazine. Black Friday este considerata si ziua care deschide sezonul cumparaturilor de Craciun. In Romania data difera in functie de major players.

Va las mai jos cateva produse pe care va recomand sa le urmariti maine la reducere si sa le comandati repede, repede, pentru ca livram oricand vreti!

cutii-cu-flori-de-lux-550 img_7034 cutii-cu-flori-de-lux-499 img_2075_2 img_5579 cutii-cu-flori-de-lux-536 cutii-cu-flori-de-lux-727

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *