Aranjamente toamna

Aranjamente toamna – perfecte pentru a aduce in inima mamei, iubitei, sotiei, celei mai bune prietene sentimentul de toamna. Pentru a marca venirea acestui sezon extraordinar de frumos, am creat special pentru clientii nostri o colectie ampla, cu 21 aranjamente toamna in cutii – flori de toamna.

Colectia poarta numele sugestiv de Golden Autumn by FlorideLux 2016 si are in prim plan frumusetea naturala si neprelucrata a toamnei, surprinsa in cutii elegante decorate cu frunze aurii de frasin, artar si stejar.

Citeste si: Aranjamente florale de toamna

Am facut si un video despre aceasta colectie, in care va povestesc despre noua noastra colectie si conceptul floral din spatele acesteia.

Va declar cu sinceritate ca noua colectie Golden Autumn este o o adevarata explozie de eleganta, frumusete si atingeri de toamna. Dupa succesul de care s-a bucurat colectia de vara si la cererea clientilor nostri am realizat cutii  cu flori cu tematica de toamna, o adevarata desfatare vizuala. Colectia se bucura de elemente inedite, automnale, flori specifice de sezon dar si elemente decorative naturale care completeaza intr-un mod extraordinar decorul realizat cu pasiune de floristii nostri, in special Ana Chira.

Elemente aurii cu forma de toamna aplicate direct pe cutii, in jurul logo-ului FlorideLux Petale de Viata aduc nota de eleganta cu care v-am obisnuit si aduc romantismul toamnei in inima celei careia ii trimiteti aceasta cutie extraordinara. Vorbim practic de o combinatie intre explozia de culori a toamnei si elemente neutre de design, cutiile albe si negre, o adevarata poveste care se impleteste intr-un mod extraordinar cu pasiunea pentru flori.

Asculta si: Podcast colectia flori de toamna 2016 by FlorideLux, Golden Autumn

Aranjamente toamna

Toate pozele produselor din colectie sunt efectuate si prelucrate de catre mine. Copyright-ul ii apartine Ioanei Buiacu, iar design-ul floral Anei Chira. Suntem mandri sa spunem ca tot efortul nostru din ultimele 2 luni s-a materializat intr-o colectie premium, extrem de atractiva si fermecatoare. Toate produsele au si prezentare video 3D in pagina de produs. Fiecare produs se bucura de livrare la costum, alaturi de o felicitare cu detalii aurii.

cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 2 cutii cu flori, aranjamente florale de toamna 3cutii aranjamente toamnaCiteste si: Top 10 citate despre toamna si cele mai frumoase flori asociate lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *