Aranjamente florale de toamna 2020

Aranjamente florale de toamna 2020, reprezinta o poveste care descrie intoarcerea culorilor la elementele esentiale ale naturii. Povestea Flori de Lux pentru toamna 2020 transmite un mesaj puternic cu un sentiment de optimism, incurajeaza creativitatea si ofera incredere.

Aranjamentele florale de toamna 2020, marca Flori de Lux, reflecta dorinta noastra pentru o paleta substantiala de culori semnificative. Culori care exprima sensibilitate la care se adauga longevitate si durabilitate.

Orice este posibil in 2020. Florile sunt o afirmatie, dincolo de orice tendinta. Puteti compara florile cu muzica, de exemplu: hiturile vechi continua sa se vanda, iar melodiile noi stimuleaza vanzarile. Mai mult ca oricand, exista o crestere a conceptelor de parfum dar nimic nu depaseste parfumurile naturale!

Aranjamentele florale de toamna 2020 sunt o modalitate usoara si rafinata de a adauga viata si culoare locuintei tale. Cele mai importante tendinte florale 2020 sunt un amestec interesant, indraznet si stralucitor.

6 Tendinte de culoare pentru aranjamente florale de toamna

De la nuante bogate si profunde de visiniu la gri asfaltat si pete neasteptat de portocaliu, mai jos impartasim cele mai mari tendinte de culoare pe care urmeaza sa le vedem peste tot.

  • Rosu burgundy: o gama variata de nuante, de la rosu sufocant la cirese adanci si intunecate, toate adaugand o nota sofisticata aranjamentelor de toamna.
  • Senzatia de albastru: nuante vibrante si indraznete de albastru puternic.
  • Nuante de gri: cheia aspectului tonal o reprezinta amestecarea diferitelor nuante in aranjamentul floral de toamna, de la cenusiu inchis la nuante mai deschise.
  • Combinatia verde-galben: o culoare botanica, clara, si care fara indoiala, va adauga o nota optimista culorilor de toamna.
  • Portocala proaspata: nuante stralucitoare si vii de de portocaliu, asociate cu orice culoare, albastru sau maro, emanand un sentiment de incredere, creativitate si fericire.
  • Tonuri verzi-maslinii: adauga o nota neinfricata oricarui aranjament floral de toamna.

Noua promotie a lunii septembrie 2020 este aici!

#FlorideLux iti ofera cadou un ceai de lux pentru orice comanda de peste 259 RON!

Comanda acum: https://www.floridelux.ro/ Promotia se supune unor termeni si conditii: https://www.floridelux.ro/regulament-ceai-promo

Curios sa vezi ultimele noastre creatii de toamna?

Urmareste-ne pe Facebook: https://www.facebook.com/florariafloridelux/

Urmareste-ne pe Instagram: https://www.instagram.com/florarieonline/

Like&Share pe Youtube: https://www.youtube.com/user/floridelux/

Vino in floraria FlorideLux Bucuresti, pe Bd. Libertatii 22 – avem cele mai frumoase aranjamente de toamna si cele mai speciale cadouri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.