Aranjamente de Paște 2021

Aranjamente de Paște 2021

Aranjamente de Paște 2021, Nu există un moment mai bun pentru a sărbători sezonul primăverii decât Paștele. Desigur, sărbătoarea are rădăcini religioase care ar trebui recunoscute. Dar este vorba și de a-ți lua rămas bun de la frigul și zăpada amară. Și de a întâmpina tot ceea ce Mama Natură are de oferit pentru lunile mai calde din viitor. Cu alte cuvinte, dacă sunteți pasionați de decor, este probabil ca vibe-ul vostru să înceapă să fie creativ cu florile de Paște.

Aranjamente de Paște 2021

Anul acesta, alegeți un element central care să prezinte cele mai bune flori ale sezonului, indiferent dacă este vorba de crini minunați, lalele sau chiar câteva creații neașteptate de hârtie.

Dar, odată ce selectați florile potrivite, nu treceți cu vederea modurile în care puteți alege să le prezentați. De la o vază făcută manual până la o coroană fermecătoare, posibilitățile pentru aranjamentele florale de Paște și piesele centrale sunt infinite.

Descoperiți colecția Flori de Lux, pentru a arunca o privire la unele dintre ideile noastre preferate de flori de Paște, care sunt demne de această sărbătoare.

Aranjament My Easter Bunny!

Pur și simplu adorabil, un cadou perfect pentru a celebra sărbătorile pascale! Trimite oriunde în România acest borcan sticlă handmade, decorat cu o nuanță superbă de galben primăvăratic și cu o „fereastră” în formă de iepuraș.

Borcanul este plin cu oua de ciocolată delicioasa! În aranjament destinatara va descoperi cu zâmbetul pe buze: lalele, minirosa, lisianthus, verdeață fresh, păsări și ouă decorative absolut speciale! Urează-le Paște fericit! în cel mai frumos mod!

Ou din ceramică plin cu flori colorate

Oul din ceramică poate fi folosit pe post de bombonieră dupa ofilirea florilor sau precum suport pentru ouăle de Paște la masa festivă. Trimite celor dragi acest ou din ceramică, având o dimensiune de aprox. 25 cm. Decorat cu flori de minirosa, hypericum, wax flower, frezii colorate și aster lila. 

Aranjament flori de Paște colorate

Trimite în dar celor dragi, familiei sau partenerilor de afaceri acest aranjament de masă special pentru masa de Paște. Aranjamentul este realizat într-un cosuleț de răchită. Fiind decorat cu flori proaspete de primăvară, ouă colorate decorative și lumânări, care pot fi aprinse la masa de Paște. Aranjamentul este însoțit de un coșuleț din ceramică plin cu oua de ciocolată premium.

Aranjament Rilă Iepurilă

Iepurașul este simbolul Paștelui, atât pentru copii cât și pentru cei mari. Iepurașul de Paște țopăie vesel și pufos în casele noastre și aduce cadouri încântătoare. Aranjamentul nostru Rilă Iepurilă este inspirat de acest simbol drăgălaș al primăverii. Aranjamentul este realizat într-un vas de ceramică special, cu lisianthus, minirosa și limonium. Urechile de iepuraș decorative fac deliciul acestui aranjament inedit, flori de Paște.

Aranjament masa de Paște

O masă îmbelșugată, în familie, trebuie sa fie decorată elegant cu un aranjament floral aducător de noroc. Alege noul nostru aranjament de Paște, în nuanțe pastelate (mix floral) și lumânări decor. Marime aproximativ aranjament: 20-25 cm.

Bunny Rabbit

Un aranjament drăgălaș și de neuitat. Urează celor dragi, familiei, prietenilor, partenerilor de afaceri, un Paște Fericit! cu acest aranjament absolut inedit. Într-un ghivecel galben solar am așezat flori de lisianthus, ranunculus și wax flower, alături de 2 urechi de iepuraș colorat. De pe ghiveciul de ceramică ne zâmbește fața micului mustăcios, care va aduce bună dispoziție în orice încăpere.

Aranjamente de Paște 2021

Nu uita de beneficiile FlorideLux:

  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare GRATUITĂ oriunde în România pentru comenzi de minim 199 Ron
  • Felicitare de lux oferită gratuit pentru orice comandă
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate

Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde:
0372740106
Whatsapp 0722560914
contact@floridelux.ro
www.floridelux.ro – comandă flori online

www.coroane.rocoroane funerare cu livrare oriunde
www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu

FlorideLux Bucuresti – Bd.Libertatii 22, sector 5

Vizitează blogurile noastre:
ioana.dosinescu.ro
www.petaledeviata.ro
www.celemaifrumoaseflori.ro
www.ziuaindragostitilor.ro
www.1martie.ro
www.8martie.ro

Dă-ne like și follow pe social media:
https://www.facebook.com/florariafloridelux
https://www.youtube.com/user/floridelux
http://instagram.com/floridelux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.