Angajam floristi din provincie – oferim cazare!

Angajam floristi din provincie – oferim cazare! Da, ati citit bine! Toti floristii din provincie care isi doresc sa se relocheze in Bucuresti sunt bineveniti la FlorideLux! Oferim cazare aproape de sediul nostru, salarii atractive si un mediu de lucru extrem de placut, activ, competitiv, in care veti avea posibilitatea sa colaborati cu cei mai buni din domeniu, sa invatati si sa cresteti profesional.

Pe langa floristi, avem job-uri disponibile pentru ajutoare atelier si operatori preluare comenzi. Consider ca este o oportunitate extraordinara pentru cei tineri, care isi permit o astfel de relocare si care asteapta oportunitatea perfecta. Ei bine, iat-o!

Angajam floristi din provincie – oferim cazare! – conditii FlorideLux:

  • colaborare pe termen lung sau colaborare pentru sezonul februarie-martie 2017
  • 8 posturi disponibile
  • cazare asigurata in Bucuresti, langa sediul nostru
  • pachet salarial atractiv si cu posibilitate de avansare
  • mediu de lucru modern, motivant, creativ, competitiv, alert
  • training si specializare la locul de munca cu floristi interni si floristi olandezi, tehnici noi de design floral, adaptare tehnici vechi la creatiile FlorideLux
  • cautam oameni muncitori, activi, care stiu sa se descurce cu calculatorul si care se pot adapta usor
angajam floristi din provincie
angajam floristi din provincie – oferim cazare si conditii exceptionale de dezvoltare in domeniu!

Mai multe detalii pot fi aflate si discutate la telefon 0372740106 interior 100 sau pe email marius@floridelux.ro. Eu sunt o persoana foarte deschisa la discutii, idei, sugestii, astfel incat puteti discuta cu mine direct inclusiv pe Facebook-ul meu, pe care il gasiti aici: https://www.facebook.com/marius.dosinescu?fref=ts sau printr-un comentariu la acest post, cum va este mai usor.

Asa cum va spuneam, avem posturi disponibile si pentru ajutoare de atelier si operatori preluare comenzi. Mai multe informatii despre acest posturi gasiti aici: Cariere florarie online. Nu aveti nimic de pierdut daca discutam, poate ca vi se vor deschide noi orizonturi… De ce nu?! Indrazniti sa ne contactati si sa descoperiti lumea FlorideLux impreuna cu noi! 

0372740106 interior 100 sau pe email marius@floridelux.ro

Leave a Reply