Afaceri cu flori – intrebari si raspunsuri utile pentru floristi

Afaceri cu flori – intrebari si raspunsuri utile pentru floristi – in cursul zilei de luni 22 iulie, specialistii FlorideLux – Ioana Buiacu (Manager Executiv) si Any Chira (trainer floristica si director productie) au sustinut un LIVE pe Facebook foarte interesant, despre afaceri cu flori si design floral. Cele 2 experte in floristica (peste 15 ani de experienta fiecare) au raspuns cu sinceritate si celeritate celor mai actuale intrebari ale profesionistilor din domeniul florilor.

LIVE cu Any si Ioana despre afaceri cu flori si design floral este un video care s-a bucurat pentru prima oara in industria noastra de peste 20.000 de vizualizari in doar 2 zile, 55 de distribuiri si peste 100 de comentarii.

Reach-ul si engagementul pe acest video de senzatie a fost cu totul exceptional, trezind intreaga industrie si starnind exact discutiile de care era atat de multa nevoie! Industria floristica stagna de ceva timp si acum e momentul ca discutiile sa ramana deschise, pentru a evolua impreuna si a ne dezvolta piata, totul doar impreuna.

In cadrul LIVE-ului am acordat si 6 premii speciale si mult ravnite de profesionistii floristi, fiind extrem de utile! Premiul 1 – un curs decorator floral ; Premiile 2-6 – un kit format din agenda floristului si un cleste profesional Oasis.

Premiile au fost oferite cu ajutorul partenerilor nostri:

Cursuri Creative

Flowers Market Holland

Oasis Accesorii

Citeste si: Trandafirii rosii – florile preferate ale romanilor

Asculta ultimul meu PODCAST pe tema: De cati bani ai nevoie pentru a deschide o florarie?

De cati bani ai nevoie pentru o afacere cu flori? Plan de afacere florarie.

CURSURI FLORAR DECORATOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.