101 trandafiri rosii

101 trandafiri rosii, un cadou nu doar romantic, dar si foarte indraznet. Sunt de foarte multi ani in aceasta industrie si am vazut multe cazuri de barbati foarte indragostiti, care nu reuseau cu fel si chip sa intre in inima femeii iubite. De multe ori au incercat cu cosuri cu flori, cu buchete simple de trandafiri, cu inimi de trandafiri insa… niciodata nu am vazut efecte mai bune obtinute decat cu buchete 101 trandafiri rosii.

Nu stiu exact ce le atrage pe femei la acest produs floral special, insa nu le pot condamna. Am vazut de-a lungul timpului foarte multe buchete de 101 trandafiri rosii, iesite din mainile floristilor care au lucrat cu noi. Si, indiferent de mana de lucru, buchetul a iesit de fiecare data fermecator. Reteta este simpla: trandafiri catifelati care evoca dragostea nestavilita a inimii, rosu intens care exuda pasiune si dorinta, 101 fire – simbolistica unei iubiri nesfarsite, un numar care te impresioneaza, te lasa fara cuvinte si care iti ajunge fix la inima!

buchet 101 trandafiri rosii, Irina Shayk
buchete 101 trandafiri rosii primite de Irina Shayk

Vezi ce buchete frumoase de trandafiri a primit Irina Shayk de ziua ei!

Descopera oferta noastra de buchete 101 trandafiri de un rosu intens, dar si alte combinatii florale foarte interesante

Pe retelele de socializare, daca esti interesat sa cauti, gasesti numeroase doamne si domnisoare care se pozeaza mandre cu astfel de cadouri romantice. Un astfel de gest grandios din partea unui barbat trebuie sa insemne dragoste, asa ca toate femeile norocoase care sunt cadorisite cu un astfel de buchet nu intarzie sa se laude prietenilor, lucru care pe noi, foristii, ne bucura foarte mult.

101 trandafiri rosii – cum oferi

Un gentleman adevarat stie cum sa cucereasca, stie sa trimita la usa femeii adorate sau la birou (pentru un impact maxim!) un buchet magnific, impecabil, suprinzator, din 101 trandafiri Ecuador premium quality, alaturi de un gift card pe care sunt scrise elegant cele mai frumoase cuvinte de dragoste.

livrare 101 trandafiri la costum
livrare 101 trandafiri la costum, livrare flori la costum

Ceea ce este senzational la serviciile FlorideLux este ca livrarile de flori se fac la costum. Asadar imagineaza-ti impactul WOW la vederea a:

  1. unui buchet imeeeens de 101 trandafiri
  2. unui domn imbracat la un costum impecabil
  3. unui gift card cu declaratia ta de dragoste

Nu stiu, sincer, cine ar putea sa reziste unui asemenea gest!

**Surpriza! Pana la 13.06.2016 beneficiezi de un pret special la buchetul de trandafiri de mai jos. Acceseaza pagina de produs si comanda acum, apasand pe poza de mai jos. Te asteptam!

119_trandafiri_rosii_grand_prix_1_

 

2 replies on “101 trandafiri rosii”

Leave a Reply