Flori, 100 000 de fire flori – decor casa

Lisa Waud, florist din Detroit America, a reusit sa umple cu flori 15 camere dintr-o casa abandonata din Detroit, cu peste 100.000 de flori. Waud a cumparat casa abandonata cu 500 dolari in anul 2014 si s-a gandit sa o transforme intr-o senzatie si atractie florala in adevaratul sens al cuvantului. 

abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-3

Proiectul ei Casa Florala (Flower House) promoveaza sustenabilitatea si responsabilitatea fata de proprietati abandonate si neingrijite. Dupa eveniment intreaga casa va fi restaurata si folosita pentru a creste flori si plante.

abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-1 abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-2 abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-4 abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-7 abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-8 abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-11 (1) abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-11 abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-12  abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-14

 Ce spune autoarea? Pasiune pentru flori sau nebunie?

“Imi sustin speranta ca acest proiect ii va determina pe oameni sa vada proprietatile care par inutile drept platforme pentru arta, business si reinterpretare, sa aiba grija de ele si sa le foloseasca pe viitor intr-un mod mai responsabil fata de mediu, si nu distructiv”, a declarat Waud.

flori

Lisa Waud a adus in casa peste 100000 de flori si i-au trebuit 48 de ore de munca continua pentru a termina decorarea. Proiectul Lisei a avut 3 parti extrem de importante: decorarea efectiva a casei si expunerea ei pentru un weekend intreg; partenerierea cu o companie de reciclare pentru reutilizarea a 75% din materiale dupa eveniment si lansarea unei ferme urbane de design floralPot&Box, compania proprie a Lisei.

abandoned-flower-garden-house-building-detroit-lisa-waud-13

Proiectul este absolut senzational si printre florile folosite recunoastem:

Personal, consider proiectul inedit, puternic si o declaratie de forta a celei care a realizat acest decor. Este inedit, frumos si unic. Cred ca am putea realiza si noi asa ceva in Romania, asteptam momentul sa creasca putina piata sa ne permitem.  Piata de flori a crescut mult si din ce in ce mai multi pasionati de flori intra si experimenteaza pe un domeniu extrem de creativ si frumos. Speram ca in viitor industria sa atinga un nivel de calitate si creativitate de invidiat. 

One thought on “Flori, 100 000 de fire flori – decor casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *