10 lucruri surprinzatoare despre flori

10 lucruri surprinzatoare despre flori. Florile lasa un impact sentimental unic, sunt frumoase si pline de lucruri surprinzatoare, pe care abia asteptam sa le impartasim cu voi!

Pe unele dintre aceste informatii probabil ca le-ai mai auzit, pe altele vei fi uimit sa le afli astazi, oricum ar fi credem ca astfel de articole sunt distractive si relaxante, te vor ajuta sa cunosti mai multe aspecte si fatete ale industriei cu flori si poate chiar iti vor starni creativitatea, de ce nu?! Florile nu ne ofera doar buna stare vizuala si emotionala, ele au si foarte multa personalitate, au istorii foarte interesante si sunt incarcate de atractie careia nu ii putem rezista. Asadar, sa incepem seria de:

10 lucruri surprinzatoare despre flori

Imbratiseaza culorile toamnei!

Numarul 1: Gerbera te ajuta sa dormi – studiile arata ca gerbera plasata la capul patului in apa te ajuta sa dormi mai bine.

Numarul 2: Trandafirii sunt din familia migdalelor si a altor fructe, precum perele, merele, nectarinele, piersicile, prunele si zmeura. Trandafirii de gradina dulci, folositi pentru prepararea gemului de trandafiri, sunt alimente pline de Vitamina C.

Buchete 101 trandafiri la cele mai bune preturi!

Numarul 3: Desi sunt considerati absolut odiosi precum gust, din cauza foametei de dupa al doilea razboi mondial, bulbii de lalele erau consumati in majoritatea meselor, in Europa, in loc de ceapa, telina sau pastarnac.

Numarul 4: Broccoli este o floare. Desi nu este agreata in lumea floristii drept un element de design special, floarea de broccoli este recoltata atunci cand ajunge in starea perfecta de inflorescenta, vanduta si consumata apoi precum o leguma.

Galerie foto buchete de mireasa, flori de nunta

Numarul 5: Solul folosit la recoltarea hydrangea afecteaza culoare finala a florilor. Aciditatea solului folosit la plantarea hydrangea afecteaza coloritul florilor recoltate. Daca solul este mai alcalin, hydrangea va fi roz.

Comenzi flori online, cum arata livrarile de la cea mai buna florarie online din Romania

Numarul 6: In timpul Reginei Victoria (1837 – 1901), pentru a fi o doamna completa si perfecta in societate, trebuia neaparat sa inveti sa faci aranjamente florale din cele mai rafinate.

Numarul 7: Floarea-soarelui a salvat vieti. Dupa dezastrul de la Cernobil, au fost create plute pline cu radacini de floarea-soarelui, pentru ca acestea purificau apa cu pana la 95%, extragand din apa contaminatiile radioactive din aceasta. Pur si simplu WOW!

Pictori din istorie foarte pasionati de flori

Numarul 8: Printul Charles primeste anual un bulb de narcisa precum chirie pentru insula sa Scilly. Practic, narcisele sunt folosite despre moneda.

Numarul 9: Florile numite Chocolate Cosmos au miros de ciocolata!

Numarul 10: Exista trandafiri care rezista 5 ani de zile! Acestia se numesc trandafiri criogenati si sunt tratati chimic cu substante speciale, in perioada de inflorescenta ideala, perfecta, ramanand astfel pana la 5 ani de zile. Acesti trandafiri naturali, numiti criogenati, nemuritori sau trandafiri conservati nu necesita udare.

Trandafiri criogenati doar la FlorideLux! Arata splendid, nu?! :)Top 10 buchete de peste 101 trandafiri, buchete imense!

1 comentariu

  1. Pingback: Trandafiri criogenati pret - Marius Dosinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *