Trandafiri multicolori

Trandafiri multicolori – cadoul perfect pentru orice ocazie. Cand vrei sa trimiti fie si un mic cadou in semn de multumire se intampla mereu sa fii in impas. Cel mai recomandat cadou in acest caz, pentru o doamna, este un buchet de trandafiri multicolori senzational de frumos!

 

Vezi aici cum livram flori in Romania!

Cumpararea unui buchet de trandafiri pentru o anumita persoana poate fi pe cat de frumos, pe atat de stresant. Frumos este tot procesul in sine si bucuria de dincolo de cadou daruit si primit si stresant deoarece sunt atat de multe nuante disponibile si fiecare simbolizeaza sentimente si emotii diferite. Nu este necesar sa stii fiecare semnificatie a nuantelor de trandafiri, insa pentru cel mai reusit cadou alege cu incredere trandafiri multicolori. Trandafirii multicolori nu transmit doar o stare de bine si de fericire prin nuantele din buchet ci semnfiicatia lor este accea de bucurie, multi trandafiri multicolori sunt excelenti pentru a transmite emotii pozitive.

 

Trandafiri multicolori

Trandafirul este cea mai solicitata floare de catre clientii nostrii si nu doar intr-o anumita perioada a anului. Trandafirii multicolori pot fi daruiti sub forma de buchet, cos cu trandafiri sau cutie cu flori. Cele mai frumoase buchete de flori sunt de la cele simple, trandafiri multicolori in buchet, frumos ambalati sau pana la buchete impresionante de 99-101 fire de trandafiri. De asemenea, se pot realiza si buchete complexe din trandafiri multicolori in decor de verdeata exotica, pentru un plus de design.

Trandafirii multicolori se pot darui cu orice ocazie, fie ca sunt pentru o aniversare fie ca sunt pentru o ocazie romantica sau pentru mediul business, trandafirii se pot darui cu succes. Cele mai frumoase buchete sunt cele pline de culoare si foarte frumos aranjate in buchet, de preferat cu un ambalaj in culori pale sau cat mai neutre.

Va las mai jos cateva poze cu produsele noastre si daca vreti sa le comandati, puteti da click pe fiecare poza in parte. Asteptam comenzile voastre pentru buchete de trandafiri multicolori oricand!

 

Buchete trandafiri – dovada ca sunt cadoul perfect in orice ocazie!

trandafiri multicolori cos trandafiri multicolori cutie trandafiri multicolori in vaza trandafiri multicolori in buchet trandafiri multicolori

 

Va asteptam cu drag cu cele mai frumoase produse, buchete de flori unice si flori proaspete disponibile doar in Florariile FlorideLux:

  • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
  • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
  • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
  • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
  • Numar telefon : +40372.740.106
  • E-mail : contact@floridelux.ro

 

One thought on “Trandafiri multicolori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.