Trandafiri criogenati pret

Trandafiri criogenati pret, descopera alaturi de specialistii FlorideLux preturile la trandafirii naturali care rezista 25 de ani. Trandafirii criogenati sunt cunoscuti si sub numele de trandafiri conservati sau trandafiri nemuritori, iar preturile cu care acestia sunt vanduti depind de provenienta, de coloritul in care alegi sa ii cumperi si de vechimea acestora.

Stiai ca… trandafiri criogenati nu este tocmai termenul corect, intrucat conservarea trandafirilor naturali se face prin tratament cu glicerina si nu prin inghetare? Trandafiri conservati este termenul corect din punct de vedere stiintific, pe cand trandafiri criogenati este termenul popular.

Descopera noile cupole trandafiri criogenati:

 

Trandafir criogenat

Trandafiri criogenati pret – cum se calculeaza pretul pentru astfel de trandafiri in diferite florarii din Romania? Acesti trandafiri se obtin din trandafiri naturali, care sunt tratati de catre specialisti tehnicieni in floristica prin injectare si expunere directa la substante pe baza de glicerina. Acest tratament face ca trandafirul sa „inghete” sub forma actuala, rezistand pana la 25 de ani de zile astfel. Trandafirii nemuritori sau conservati astfel obtinuti nu se pastreaza in apa, nu necesita udare, iar procesul de fotosinteza nu se mai produce, fiind de fapt flori taiate. Astfel, trandafirii criogenati nu trebuie expusi la razele soarelui directe si nici plasati langa surse directe de caldura.

Top 10 lucruri surprinzatoare despre flori

Avand in vedere durata acestor trandafiri si timpul extins in care te poti bucura de efectul lor puternic decorativ, trandafirii criogenati sunt mai scumpi decat trandafirii naturali normali, care rezista doar 1-2 saptamani. Trandafirii naturali sunt deja in topul celor mai cautate si vandute flori din lume, fiind si printre cele mai scumpe flori din orice florarie. Astfel, pentru trandafiri criogenati pret vorbim de un pret de pornire de pana la 10 EURO per cap trandafir sau per fir trandafir criogenat.

Trandafiri criogenati pret

Specialistii FlorideLux tocmai au lansat pentru toamna 2017 o colectie unica de aranjamente cu trandafiri criogenati, in cutii elegant, cutii de lux trandafiri nemuritori. Selectia premium de produse este una absolut irezistibila si, ca de fiecare data, te asteptam cu cele mai bune preturi si livrare gratuita oriunde in Romania, dar si stocuri consistente pentru ca tu sa poti oferi oricand ai nevoie cele mai frumoase cadouri florale! Doar cu #floridelux!

Trandafir care rezista 25 de ani

Cutie cu 23 trandafiri criogenati rosii – doar 649 RON

Cutie trandafiri criogenati negri si unul rosu – doar 649 RON

Cutie trandafiri criogenati galbeni si mov – doar 289 RON

Cutie trandafiri criogenati multicolori – un curcubeu special, la doar 549 RON

 

5 thoughts on “Trandafiri criogenati pret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.