Tendinte florale 2018 (galerie FOTO)

Tendinte florale 2018 – de curand echipa FlorideLux, cea mai buna florarie online din Romania, a participat cu mare incantare si drag la 2 dintre cele mai importante targuri de design floral, horticultura si decoratiuni florale din Europa. Cele 2 targuri se numesc Royal Flora Holland Trade Fair si International Floriculture Trade Fair.

Vezi aici si alte Targuri pentru floristi

La aceste targuri au participat cei mai importanti producatori, distribuitori si exportatori de flori si plante din Europa, targurile desfasurandu-se in zona Bursei din Olanda, in orasul Aalsmeer, mai exact. Asa cum bine stiti deja si cum v-am mai povestit si in alte articole de pe blogul meu, bursa de flori din Olanda este un mastodont de aproximativ 1 milion de metri patrati, un loc unde se intalnesc si lucreaza in fiecare zi cei mai buni profesionisti ai lumii florilor. Mai mult decat atat, micul si linistitul orasel Aalsmeer este inconjurat de sere, magazine specializate pe decoratiuni florale si multe alte atractii specifice acestei industrii.

Este cu adevarat o experienta interesanta si incintanta, care reuseste sa trezeasca in orice florist „demonii creatori”, cele mai frumoase idei se nasc din tendintele florale si noile trenduri expuse la aceste targuri. Merita sa participati si sa va conectati la cele mai noi trenduri in materie de design floral, sa vedeti cu ochii vostri si sa va bucurati de aceasta celebrare a unora dintre cele mai frumoase meserii din lume.

Tendinte florale 2018

Galerie foto buchete de mireasa

Galerie foto comenzi flori online

Galerie foto coroane funerare

Curios cum a fost la aceste targuri importante de floristica si mai ales care sunt tendintele florale ale noului an 2018? Am pregatit pentru tine o galerie foto cu cele mai importante momente de la targuri, sper sa iti placa!

Descopera alaturi de noi Idei flori Craciun 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *