Preturi 101 trandafiri

Preturi 101 trandafiri – am prieteni care isi doresc sa impresioneze o femeie macar o data in viata cu un buchet imens de 101 trandafiri. Insa in general┬ámi se spune: „as vrea, dar parca pretul la 101 trandafiri e foarte mare… Nu imi poti face un discount?!”

Da, e si visul secret al barbatilor sa va impresioneze cu un asemenea buchet, doamnelor, nu doar al vostru sa primiti asa ceva! ­čÖé

Fac astazi acest articol pentru a va explica exact cum se calculeaza preturi 101 trandafiri si de ce pot parea preturile un pic mai mari decat daca am calcula la fir trandafirii, conform preturilor din Piata Cosbuc, spre exemplu sau daca am lua pur si simplu pretul trandafirilor din florarie. Ok, la prima vedere poate parea extrem de simplu, vreau un buchet 101 trandafiri, rezulta regula de calcul este 101*pretul firului de trandafiri + un discount de volum.

preturi 101 trandafiri

Preturi 101 trandafiri

Am discutat cu colegii mei din atelier legat de acest subiect si am primit foarte multe pareri legate de preturi 101 trandafiri. Colega mea, Ana Chira – director de creatie in cadrul FlorideLux, mi-a dat cateva insignt-uri legate de calculul corect al unui astfel de buchet. Este important ca, precum client, sa intelegi in spate efortul si formula de calcul pentru a diferentia un pret corect de unul dat doar pentru a te castiga de client pe viitor – discount „momeala”.

Iata ce are de spus Ana Chira despre cum se calculeaza un buchet de 101 trandafiri:

„Timpul necesar realizarii buchetului este mult mai mare fata de un buchet standard, de 25 de trandafiri, de exemplu. Tija trandafirului intr-un astfel de buchet trebuie sa fie peste 60 de cm (mult mai lunga decat la un buchet standard) si calitatea trebuie sa fie superioara, pentru ca trandafirii sa ti se aseze corect in buchet si sa nu se rupa. Fiecare trandafir trebuie curatat si ingrijit adecvat pentru un astfel de buchet. Manopera totala poate dura pana la 1 ora, timp dedicat exclusiv acestei creatii florale. Modul nostru de realizare a buchetului de 101 trandafiri este in spirala, trandafir cu trandafir, aceasta tehnica asigurand stabilitate si cupola perfecta a buchetului.

Desigur, la calculul final al pretului luam INTOTDEAUNA in considerare si discount-ul de volum care ii revine de drept unui client ce face un asemenea cadou. Veti descoperi in categoria dedicata buchetelor de 101 trandafiri preturi extraordinar de bune, intrucat aveti inclusa si ambalarea, decorul de verdeata si vaza la multe dintre modelele expuse. De asemenea, aveti si livrarea gratuita oriunde in Romania, felicitarea cadou si alte beneficii premium FlorideLux.” adauga Ana Chira.

Ana Chira realizand un buchet de 101 trandafiri impecabil!
Ana Chira realizand un buchet de 101 trandafiri impecabil!

Oferte speciale la buchete 101 trandafiri, mereu cele mai bune preturi de la cea mai buna florarie online din Romania, FlorideLux:

img_8605 img_8853 img_6054

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.