Idei si inspiratie florala de la Fleuramour 2016

Fleuramour, pasiune pentru flori este un eveniment dedicat designerilor florali din toata lumea, care a avut loc intre 23 si 26 septembrie in Belgia (locatie: Grand Commandery Alden Biesen – Kasteelstraat – Bilzen).

Palatul Grand Commandery Alden Biesen are 35 de camere si holuri care au fost decorate cu ocazia acestui eveniment de catre peste 100 de designeri florali. La eveniment s-au folosit peste 100.000 de flori si floristii au avut la dispozitie luni intregi pentru pregatiri. Website-ul acestui eveniment il puteti gasi aici: Fleuramour.

Am ales de la acest eveniment cateva idei pentru inspiratie si un boost de creativitate – de vineri, asa. 🙂 Sper sa va simtiti insufletiti de noile idei internationale pentru sezonul de toamna-iarna si sa vedem din ce in ce mai multe lucrari senzationale si originale si in Romania. Succes!

img_0212 img_0256 img_0275 img_0312-5 img_0373 img_0394 img_8868 img_8928 img_9086 img_9097 img_9149 img_9188

Observatii personale legate de noile tendinte in design floral:

  • se foloseste foarte mult in continuare metalul, lemnul si sticla
  • se pune foarte mult accent pe structuri create manual de designeri, florile fiind doar o aditie de culoare si textura
  • usor-usor deja nu mai discutam despre designeri florali, ci despre arhitecti florali, care combina linii, texturi, forme pentru a crea o lucrare completa si complexa, florile cazand in plan secundar
  • precum culori, se foloseste foarte mult paleta rozurilor, a movurilor, a portocaliului si a diverselor nuante de crem din aceste palete (subton roz sau portocaliu)

 

1 comentariu

  1. Pingback: Buchete lalele mov | Cele mai frumoase buchete de flori din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *