Flori de nunta ieftine

Flori de nunta ieftine, un trend international puternic in 2017, pe care il regasesc in toate revistele de specialitate, dar si in publicatiile online. Si in Romania miresele cauta variante de flori de nunta ieftine spre foarte ieftine, pe care incearca sa le obtina fie prin compromisuri majore, fie prin negociere, fie prin gasirea de furnizori din ce in ce mai ieftini, in speranta unui deal de nerefuzat., compara si cer oferte in toate partile…

Aranjamente florale nunta pret

In strainatate, miresele nu fac rabat la eleganta pentru nunta ieftina perfecta, insa fac foarte mare rabat la florile in sine. Este un mare trend in aceasta perioada si o tendinta extraordinara catre buchete de mireasa realizate exclusiv din verdeata. Vezi aici buchetul de mireasa perfect pentru statura ta!

Desi pare ciudat, modelele de design floral propuse de floristii internationali pentru 2017 arata foarte bine, fresh si interesant, insa nu poate fi pe gustul oricui… Regasim buchete de mireasa doar din eucalypt sau musetel ori solidago. De asemenea, vedem foarte multe buchete de mireasa din frunzis exclusiv aromatic (salvie, rozmarin, busuioc etc.) Pentru decorul salii am vazut multe modele de coronite din verdeata sau ghirlande. Jocul verde si fresh nu lipseste de pe masa invitatilor sau de pe decorul barului. Any Chira, sef creatie si atelier florariile FlorideLux, ne spune parerea ei despre aceasta noua tendinta:

„Acest trend exclusiv cu verdeata se preteaza in special pentru miresele non-conformiste, pentru acelea care nu isi doresc o tinuta sau o nunta clasica. Insa, va rog sa retineti ca este doar senzatia ca aceste buchete sau aranjamente de nunta pot fi ieftine. Verdeata si florile de umplere au de cele mai multe ori preturi aproape egale cu florile principale. Asta nu inseamna ca dupa parerea mea un buchet exclusiv din verdeata nu poate fi absolut spectaculos si unul pe care sa nu il creez cu foarte mare drag pentru ACEA mireasa atat de indrazneata. Imi doresc doar sa se inteleleaga ca acest lucru nu inseamna neaparat ieftin. Inseamna insa EXCLUSIVIST, LUXURIANT. O astfel de nunta mi-ar da mie, precum creator, senzatia de miscare, de natura in interior, volum si cu siguranta ceva altfel. Acest tip de buchete sau aranjamente pot fi foarte usor transformate sau modulate adaugand cupe de orhidee pretioase, plante aeriene (ex. tillandsia xerografica), flori / verdeata exotica (ex. helleborus, nelumbo etc.)”

flori de nunta ieftine flori de nunta ieftine flori de nunta ieftine

Vezi aici tendinte nunta 2017!

flori de nunta ieftine

Any Chira adauga cateva ponturi speciale pentru miresele in cautare de flori de nunta ieftine:

„Pentru o optimizare maxima posibila a timpului + a bugetului va recomanda pachete de nunta. Acestea includ tot ce va doriti, insa toate aranjamentele si buchetele merg pe aceeasi tema, in aceleasi nuante si sunt toate realizate din aceleasi flori. Acest tip de pachet ne permite noua, floristilor, sa ne putem adapta foarte usor bugetului si sa cream impreuna un aspect unitar si foarte elegant. Pachetul de nunta minim contine: buchet mireasa, buchet nasa si lumanarile de nunta. In cazul in care optati pentru acest tip de pachet minim, primiti din partea noastra 2 cocarde GRATUITE. Vedeti aici pachete de flori nunta la promotie super speciala!”