Flori de Craciun

Flori de Craciun – care sunt florile specifice sezonului de Craciun si de ce ar trebui sa ne axam precum decoratiuni (atat floristii, dar si clientii) pe aceste flori speciale in detrimentul celor pe care le gasim tot timpul anului?

Citeste si: Idei de decorare pentru brazii in ghiveci

Luna noiembrie deschide sezonul florilor care rezista foarte bine la frig si pe care le gasim la preturi exceptionale doar in acest sezon. Pentru ca luna noiembrie deschide si calea pentru cele mai frumoase sarbatori de iarna, m-am gandit sa va facem astazi o lista cu flori de Craciun pe care vi le recomandam sa le folositi precum display in florarii magazine sau pe care sa le cereti ca si floare vedeta in aranjamente de Craciun, dragi clienti.

Flori de Craciun, flori de iarna:

  • flori de bumbac
  • amaryllis
  • anemone
  • ranunculus
  • ilex
  • plante bulboase
  • planta euphorbia / poinsettia
  • zambile
  • verdeata specifica: frunze de ilex, brad argintiu, thuja

Vezi cele mai frumoase aranjamente de Craciun – top 10

Tendintele pentru Craciunul 2016 anunta simplitate, reintoarcere la natura, la mirosul de brad, la eleganta si naturaletea florilor asa cum se regasesc ele in mediul natural, cu accente de promoroaca, zapada, glitter, efect de „inghetat”. De asemenea, regasim in continuare precum preferinte ale clientilor accentele de lemn (textural si coloristic), scortisoara, scoarta de copac, sfoara, lana sau detalii metalice. Culorile vedeta ale sezonului de Craciun sunt, ca in fiecare an, rosul pretios, albul pur si verdele roial.

Rolul nostru, precum designeri florali, este acela de a reinterpreta in fiecare sezon elementele traditionale ale sezonului, prezentandu-le clientilor in alta forma, mai atractiva si mai interesanta, in fiecare an. De peste 14 ani de zile, de cand efectuam livrari de flori de Craciun, atat din floraria online, cat si din magazinele florarii fizice, am observat ca romanii prefera in sezonul de Craciun aranjamentele traditionale, in culori clasice, cu accent pe volum si rezistenta. Recomandarea noastra este sa nu „reinventati roata” in sezonul de Craciun, pentru ca toata lumea cauta in aceasta perioada ideea de clasic, familial, cald, apropiat de suflet si de origini. Ganditi aranjamente de Craciun care sa umple ochii si inima de spiritul acestei sarbatori atat de frumoase!

Intra in atmosfera Craciun 2016 cu aceste aranjamente de Craciun 2016 speciale!

Flori de Craciun 2016

Flori Craciun PREMIUM pentru noul sezon 2016, de la specialistii FlorideLux:

buchete-de-craciun-cu-amaryllis buchete-de-iarna aranjament-de-craciun buchet-de-craciun-flori-de-craciun

flori de craciun

 

1 comentariu

  1. Pingback: Cum ingrijim Poinsettia de Craciun – Ioana Dosinescu - Blog personal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *