Florarie online Timisoara

Florarie online Timisoara – am remis de curand catre presa locala din Banat un comunicat de presa foarte interesant pentru industria de flori si cadouri. Comunicatul contine un studiu de piata realizat pentru zona Timisoara, in materie de crestere a vanzarilor de flori pe aceasta zona, ziua cand se comanda cele mai multe flori, dispozitivele pe care le folosesc timisorenii pentru a comanda florile preferate si alte informatii extrem de interesante.

FlorideLux activeaza precum florarie online Timisoara de peste 14 ani de zile, livrand flori si cadouri premium de luni pana duminica, gratuit oriunde in Timisoara. Suntem alegerea numarul 1 cand vine vorba despre livrare flori Timisoara si ne mandrim cu clientela noastra fidela si facem tot ce ne sta in putinta sa le oferim doar servicii de calitate, cu atentie la detalii si respectarea cerintelor speciale. Livrari flori Timisoara sunt gratuite pentru comenzi de peste 79 RON, iar livrare flori la domiciliu Timisoara se face de luni pana duminica, oricand ai nevoie, poti plasa comanda din timp sau in aceeasi zi, noi suntem alaturi de tine!

Florarie online Timisoara

Tot mai mulți timișoreni cumpără de pe Internet flori, în special trandafiri, conform FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România. Datele companiei arată că numărul comenzilor plasate online de bănățeni a crescut cu aproape 15% în acest an.

Potrivit grupului FlorideLux, în primele nouă luni ale anului, timișorenii au cumpărat flori online în special miercurea, în intervalul orar 9.00 – 12.00, iar achizițiile lor s-au ridicat, în medie, la 188 de lei. Majoritatea comenzilor online de flori, respectiv 52% din totalul raportat în Timiș, au fost făcute de pe smartphone-uri.

Intreg comunicatul de presa poate fi citit aici: Vanzarile de flori online in Timisoara in crestere cu 15%, trandafirii sunt preferatii timisoarenilor

Mai jos am facut cateva pie chart-uri despre vanzarile de flori in Timisoara si zona Banatului, pentru toti cei interesati: cSomenzile de la persoane fizice vs. juridice, comenzile de flori online pe diverse device-uri si sistemele de operare folosite de catre timisoreni la plasarea comenzilor in mediul online in floraria noastra.

florarie online timisoara
Bon mediu de comanda pentru flori online – Companii vs. Persoane fizice in Timisoara
comenzi-online-de-flori-din-timisoara
Comenzi online de flori in Timisoara, pe tablete, smartphone-uri si desktop
sisteme-de-operare
Sistemele de operare utilizate pe smartphone-uri de catre timisoreni

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.