Florarie online Constanta

Florarie online Constanta este un punct extrem de important de comenzi si vanzari de flori in Romania. Constanta ramane un oras si un judet de unde se plaseaza foarte multe comenzi online, dar si un loc unde se solicita foarte multe livrari flori Constanta. Nu va ganditi ca este o chestiune de sezonalitate estivala, nici pe departe! Constanta genereaza multe comenzi online de flori si cadouri indiferent de perioada anului.

In Constanta livram atat prin curierat, cat si prin cele 2 florarii partenere la nivel local. In ultimul an am inregistrat o crestere de 60% pe intreg teritoriul Constantei, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Persoanele fizice au generat un tichet mediu de comanda de aprox. 228 RON, iar companiile din Constanta si-au marit bugetul pentru un buchet de flori pana la aprox. 337 RON / comanda, TVA inclus.

Un punct foarte important in strategia FlorideLux, cea mai mare florarie online, pentru Constanta este faptul ca avem livrarea de flori disponibila cu livrare gratuita pe intreg teritoriul Constantei, indiferent daca vorbim de un oras, o comuna, un sat, o statiune sau o localitate mai greu accesibila. Livrarile le facem in 2 ore de la comanda, de luni pana duminica. Livrare flori Constanta este gratuita.

Florarie online Constanta – studiu de piata specializat pentru comenzile de flori online 2016

”Comenzile au avut o evoluție fulminantă în primele trei trimestre. Online-ul a atras tot mai mulți cumpărători, în special în rândul persoanelor fizice, care au avut o pondere de 94% din totalul livrărilor din județ”, a declarat CEO și fondatorul FlorideLux, Marius Dosinescu.

DOMNII NU S-AU ÎNGHESUIT LA CUMPĂRAT FLORI

Cele mai multe comenzi au fost plasate nu de către bărbați, așa cum am fi crezut, ci de către femei, ponderea lor fiind de 60% din totalul cumpărătorilor. Achizițiile au fost făcute în special de persoanele cu venituri medii și mari, care au vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, ce locuiesc în municipiul Constanța. La nivelul județului, cele mai vândute flori online au fost buchetele cu trandafiri roșii, bonsaii înfloritori cu 6 ani vechime și aranjamentele cu lalele portocalii în cuburi turcoaz. Cumpărăturile au fost făcute, în proporție de 58%, de pe smartphone-uri și tablete, iar restul de pe desktop-uri. Grupul FlorideLux are o experiență de peste 14 ani de zile în industria de flori și cadouri. Comunicatul poate fi citit aici.

florarie online constanta
Distributia cumparatorilor de flori online in Constanta femei-barbati
florarie online constanta
De pe ce dispozitive comanda flori online Constanta cumparatorii: smartphone/ tablete / desktop

2 thoughts on “Florarie online Constanta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.