Florarie online Bucuresti

Buchet sarut de zmeura

A avea o florarie online, era in 2003 un vis, astazi este o normalitate iar din ce in ce mai mult florariile clasice isi fac magazine online de flori si cadouri care devin competitori puternici ai noilor intrati in industria de floristica. Astfel, pe modelul brick and mortar, piata florariilor online si offline din Bucuresti si ROmania, devin o singura piata, piata florariilor din Romania, online sau offline fiind doar un al mod de a vinde, sau, de ce nu, un alt vad fata de clasicul vad stradal.

FlorideLux.ro, prima florarie online Bucuresti

Am pornit floraria online www.FlorideLux.ro in anul 2004 dupa 1 an de studiat si in care am invatat, o data despre industria floristica si 2, despre ecommerce, atat ca tehnica dar si ca strategie. Am ales Bucurestiul pentru ca aici invatam, aici imi facusem prima afacere, agentia de web design si development. Nu credeam ca voi ajunge sa operam un business atat de complex si mare ca dimensiune in comparatie cu alte business-uri pe care le-am mai facut de-a lungul timpului dar, iata ca, dupa atatia ani piata a ajuns sa fie destul de dezvoltata, nu matura, incat sa fie o normalitate comanda online.

Floraria FlorideLux.ro, la prima varianta, Decembrie 2013:

Floraria Online FlorideLux - prima varianta a website-ului www.FlorideLux.ro
Floraria Online FlorideLux – prima varianta a website-ului www.FlorideLux.ro, florarie online Bucuresti

Esti nebun? Florile se vand direct, nu ai cum sa le vinzi online

Am auzit de foarte multe ori aceasta expresie. Deja incepusem sa cred si eu in ea si, la inceput, am turat motoarele mai incet, si am lasat timpul sa treaca.

Astazi, comanda online de flori, desi nu si-a atins potentialul este pe un trend ascendent puternic, odata cu intrarea in piata de online a florariilor clasice (iris, magnolia, …etc). Astfel vom vedea din ce in ce mai multe magazine online de flori cu livrare in Bucuresti si Romania, precum si nise ale acestui business. Anul 2015 a fost anul inceperii declinului tarabelor de flori in forma actuala si va continua atata timp cat nu se reinventeaza, nu fac si ei pasul catre online.

Florarie offline si online in Bucuresti si in tara

In anul 2014 am ales sa ne deschidem si prima florarie offline in Bucuresti, dupa ce am deschis florarie in Brasov, Cluj, Arad, Iasi, Pitesti prin franciza FlorideLux.ro.

Imagini de la deschiderile de florarii:

Florarie Brasov:

Florarie Cluj-Napoca:

Aceste deschideri ne-au facut sa vedem si mai mult potentialul neexplotat al acestei industrii si sa investim si mai mult in dezvoltarea retelei de florarii offline in paralel cu extinderea din ONLINE.

Florarie si atelier, depozit, birouri

In Bucuresti operam intr-un spatiu de peste 700mp, spatii de birouri, atelier, depozit, camera frigo, etc, care ne permite sa facem volume alaturi de creatie. Pentru ca noi credem in industria asta, consideram ca este o arta in continua evolutie, dar, in acelasi timp, ai nevoie de volume ca sa poti face un business in adevaratul sens al cuvantului, sa nu ramana un hobby.

Buchete flori Bucuresti Atelier FlorideLux.ro - Bucuresti

Florarie Bulevardul Nicolae Titulescu, Victoriei, sector 1 Bucuresti

Floraria FlorideLux TItulescu – Bucuresti

Florarie online Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *