Coroane funerare online si in florariile noastre

Coroane funerare

Coroane funerare online – despre proiect!

coroane funerare

Coroane funerare, povestea Coroane.ro

Acum multi ani, in 2004, la o discutie cu un coleg de industrie (de etnie roma), cu care ma intelegeam foarte bine, il intrebam ce vinde cel mai bine tot timpul anului. Intr-un mod foarte sec si direct mi-a raspuns… COROANE. Mi s-a facut pielea gaina si m-am strambat intr-un mod pe care el l-a sesizat si mi-a zis ca nu are treaba cu inmormantarile ci doar cu partea frumoasa a acestor momente triste. Am analizat, am discutat, am discutat iar si iar… Am refuzat sa pornesc proiectul, fiind ingrozit de aceasta parte…

Ulterior, dupa aproape un an de activitate a FlorideLux.ro diaspora din USA a inceput sa ne roage sa le trimitem coroane funerare. Ne sunau noaptea si ne implorau sa ii ajutam ca nu au cum sa ajunga. Treptat, am inceput sa vad partea frumoasa a coroanelor funerare si am cumparat domeniul coroane.ro care a devenit ulterior primul magazin online de coroane funerare.

Coroane funerare

Timpul a trecut si, fara exceptie, tuturor carora le povesteam faceau o grimasa si nu le venea sa creada ca un IT-ist s-a apucat de vandut coroane funerare. De multe ori ma simteam ciudat dar mi-am sustinut punctul de vedere si le-am spus ca eu ofer un serviciu, asa cum fac pe FlorideLux.ro sau pe BrazideCraciun.ro, la fel de important pentru momentele din viata oamenilor.

Coroane funerare deosebite

Coroane funerare Bucuresti

Usor, usor, am trecut de la intermediere la realizarea de coroane funerare in propriul atelier de flori si am cunoscut oameni foarte buni pe realizarea acestora. In medie o coroana funerara pe brad poate dura pana la 45 de minute, uneori chiar 1 ora in functie de experienta si puterea celui care o realizeaza. Am cunoscut un foarte bun profesionist care o realiza in mai putin de 30 de minute, o coroana funerara de dimensiuni destul de mari 1 – 1,5 m.

Mi-am dat seama atunci ca trebuie sa gasim alte modalitati de realizarea a acestora si am reusit sa inovam si sa oferim, exact ca in afara, coroane funerare moderne, cu suporti realizati in regie proprie.

Magazine online de coroane funerare ca ciupercile dupa ploaie

Magazinele de coroane au aparut dupa 2010 ca ciupercile dupa ploaie. Toate afacerile de servicii funerare si-au deschis magazine online de jerbe si coroane funerare, si-au promovat afacerea si au reusit unele sa se clasese chiar printre primele in motoare de cautare avand mai multe parghii in domeniu decat noi. Ne-au detronat dupa mai bine de 5 ani de pozitia 1 in Google. Initial mi-a parut rau dar afacerea noastra cu jerbe si coroane a mers mai departe chiar daca nu avem prima pozitie in google la cautari specifice.

Coroane funerare in Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca

Acum oferim livrare de coroane funerare in Bucuresti, Brasov si Cluj in mai putin de 4 ore de la comanda si plata si in 24 de ore in mai mult de 12500 de localitati din Romania. In Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca livrarea se face din florariile locale (francize sau florarii proprii).

Avantajele Coroane.ro

  • livrare gratuita de jerbe si coroane
  • livrare in peste 12500 localitati din romania
  • jerbe si coroane funerare moderne cu suporti
  • modalitati de plata diverse

Pentru mai multe informatii accesati www.Coroane.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *