Comanda flori Romania, din Spania

Comanda flori Romania, din Spania, pentru ca am creat conditiile perfecte pentru a fi simplu, rapid si la indemana. De curand am lansat pentru romanii din Spania facilitati speciale de comanda rapida flori online si telefonic, astfel incat efortul de a transmite un cadou frumos pentru cei dragi ramasi acasa, in tara, sa fie minim.

Florarie online cu livrare in Romania, comanda flori in Romania de oriunde din Spania, apelandu-ne telefonic la tarife locale!

Stim cat este de greu pentru romanii aflati la distanta de casa, pentru ca dorul este apasator, iar cand sunt ocazii speciale, cum ar fi onomastici, aniversari, nunti, nasterea unui copil etc., in loc sa te bucuri din toata inima, intervin sentimente amestecate cu vina, tristete, dor si nostalgie. De asemenea, stim ca de multe ori poate parea complicat sa trimiti cadouri si flori in Romania, pentru ca nu aveti timp, nu aveti acces permanent la internet sau alte motive diverse, in functie de activitatea fiecaruia in parte.

Tocmai pentru ca ascultam si aflam toate aceste probleme ale romanilor din diaspora, am creat o facilitate de comanda flori Romania, din Spania telefonic, la tarife locale. Astfel, avem un numar de telefon de Spania, care poate fi apelat oricand, pentru a intra in contact direct cu operatorii nostri specializati, care va pot prelua comanda pe loc si chiar va pot da o oferta personalizata la buchete si aranjamente florale, daca este nevoie.

comanda flori Romania din Spania

Iata care sunt pasii de urmat pentru comanda flori Romania, din Spania:

  • apelezi numarul 0034. 911438225
  • raspunde un operator FlorideLux, care iti poate oferi pe loc consultanta in alegerea unui buchet de flori potrivit destinatarului si ocaziei, o oferta personalizata de pret sau orice alte informatii de care ai nevoie – ne tratam toti clientii cu respect si rabdare – nici o comanda nu este prea mica sau prea mare!
  • operatorul iti preia comanda, cu toate informatiile necesare, telefonic
  • comanda se plaseaza apoi in sistemul nostru si primesti o confirmare pe email
  • in functie de modalitatea de plata aleasa, primesti pe email un link de plata securizat in care iti poti introduce datele de card si noi primim confirmarea de plata in timp real SAU daca ai optat pentru transfer bancar, atunci vei primi toate datele necesare pentru plata
  • ne ocupam de livrare, primesti pe email poza martor a comenzii si confirmarea livrarii in timp real

Alte informatii utile de stiut cand comanzi flori online in Romania, din Spania:

  • in pagina de produs, in floraria noastra, ai afisate preturile in USD si EURO, informativ
  • ne poti contacta si pe WhatsApp (0040.722560914) sau pe Facebook (/operatorfloridelux), daca iti este mai usor
  • ai livrare gratuita la orice comanda, in peste 12000 de localitati din Romania, livram de luni pana duminica
  • primesti la orice comanda o felicitare de lux gratuita, pe care imprimam mesajul sau urarea ta

 

Stiai ca… in Spania sunt aproximativ 798,104 romani, din care 20.000 sunt imigranti moldoveni – date oficiale 2012. 

6 thoughts on “Comanda flori Romania, din Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.