Colectia de cadouri si flori Exclusive Gifts 2016

Cu mult timp in urma, inca de cand a luat fiinta propriul atelier de productie flori si cadouri, in 2006, am pus accent pe client si produs. Aceste 2 axe sunt in centrul afacerii noastre si sunt de fapt pilonii pe care construim afacerea noastra.

Cadouri si floriAl 3-lea pilon sunt oamenii din spatele acestei afaceri – floristi, operatori, soferi, marketeri, muncitori necalificati, specialisti pe diverse domenii, etc. Astfel vorbim de o afacere solida, bazata pe ceea ce este important. Le multumesc tuturor pentru efortul depus in aceasta „aventura” numita FlorideLux.ro iar prin promovarea acestei colectii le spunem de fapt ca ne inclinam in fata lor, oameni pasionati, care lucreaza zi de zi pentru ca tu, clientul nostru, sa faci cele mai frumoase surprize.

Colectia Exclusive Gifts 2016 se bazeaza pe cei 3 piloni mai mult ca oricand, intrucat a fost ceruta de clientii nostri, care si-au dorit altceva, sau au vazut in diverse locuri si nu au vrut sa renunte la noi, dorind si ei astfel de produse, lucru pentru care le multumim.

NU am reinvetat roata, nu am inventat noi cutiile ROTUNDE, dar cu siguranta ducem acest cadou la un alt nivel, un nivel de excelenta si exclusivitate pe care nu l-a atins nimeni pana acum.

Cadouri exclusiviste, floridelux.ro

Fiecare cutie este prezentata in detaliu pentru ca tu, clientul nostru sa stii ce primesti, mai mult, sunt completate de cele mai alese vinuri oferite de partenerii nostri de incredere, furnizori cu vechime in Romania.

Cutie eleganta

Livrarea, incepand de astazi, se face la costum, eleganta care completeaza un cadou unic, pentru o experienta deosebita. Soferii sunt atenti iar cutiile sunt manipulate cu manusi pentru o experienta de neuitat.

Plicurile Floridelux.ro

Fiecare comanda FlorideLux.ro este insotita de un mesaj, imprimat profesional pe o felicitare iar acea felicitare se introduce intr-un plic elegant. Pentru a oferi o continuitate a cadoului si a pastra ideea din spatele acesteia, accentele de auriu se pastreaza si pe aceste plicuri completand cadoul intr-un mod unic, elegant, fara a fi opulent.

Plicul FLorideLux.ro

Va invit cu mare drag sa vizitati website-ul nostru si sa descoperiti o colectie de top. 

 

 

2 thoughts on “Colectia de cadouri si flori Exclusive Gifts 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.