Cod CAEN florarie online

Cod CAEN florarie online sau ce coduri CAEN ai nevoie pentru a deschide o florarie online? In primul rand, am observat ca ideea de florarie online este extrem de moderna si dezirabila in acest moment. Am primit foarte multe intrebari si cereri legate de acte necesare, autorizatii si coduri CAEN pentru florariile online.

De asemenea, am vazut discutii pe diverse grupuri de Facebook in care foarte multe persoane sustineau ca pentru business-urile online nu ai nevoie de autorizatii sau de o structura legala. Acest lucru nu poate fi mai gresit! Florariile online sunt entitati legale, care au nevoie de autorizatii la fel ca orice alt business, pentru a functiona, pentru a achita taxele de drept si pentru a putea servi clientii in cele mai bune conditii, difera doar canalul si modul de vanzare.

Legat de cod CAEN florarie online, in cadrul francizei FlorideLux partenerii nostri primesc consultanta avizata pentru deschiderea florariei la nivel de avize, autorizatii, documente ce necesita a fi intocmite si inregistrate si pasii necesari pentru a obtine toate actele necesare unei functionari in conditii legale.

Iti recomand sa citesti pe acest subiect si: Plan de afacere florarie

cod caen florarie online

Cod CAEN florarie online

CAEN este acronimul de la Clasificarea Activitatilor Economice Nationale si codul CAEN este un simbol numeric specific unei anumite activitati economice. Toate firmele si persoanele fizice autorizate trebuie sa-si incadreze domeniul sau domeniile de activitate folosind cel putin un cod CAEN.

Recomandarea noastra pentru coduri CAEN necesare unei florarii online este:

DOMENIUL PRINCIPAL – 479   Comert cu amanuntul care nu se efectueaza prin magazine, standuri, chioscuri si piete

ACTIVITATEA PRINCIPALA – 791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

ACTIVITATI SECUNDARE

  • 4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse.
  • 4619 Intermedieri in comertul cu produse diverse (are in descriere si comertul cu plante si flori taiate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *