Buchete cale

Buchete cale – buchete din flori regale. Calele nu sunt florile preferate ale multor persoane si acestea nu sunt recomandate sa fie daruite pentru orice ocazie. Calele sunt considerate florile regalitatii, sunt flori unice si extrem de elegante.

Buchetele de cale sunt mereu un cadou elegant, incantator, exotic si neasteptat. Calele in buchet sunt un simbol al stilului si al elegantei. Buchete de cale sunt potrivite a fi daruite in ocazii business, pentru aranjamente de birou, in cosuri cu flori speciale sau in buchete de mireasa.

 

Citeste si Buchete de cale pentru nunti – de ce se aleg si modele deosebite

Buchete cale – ocazii cand le poti oferii cu succes

Calele in buchet sunt foarte rezistente, sunt flori rezistente pana la 14 zile si sunt disponibile in foarte multe culori deosebite: diferite nuante de mov, alb cu mov, alb, portocaliu, galben sau chiar mov foarte intens (cale negre).

Buchete cale pentru mediul business sunt alese cu grija pentru persoanele importante din viata ta profesionala. Pentru cele mai frumoase buchete cale pentru mediul business se pot alege combinatii de cale si alte flori elegante (trandafiri, orhidee, lisianthus). Calele sunt recomandate pentru a fi daruite in mediul business datorita elegantei lor si a rezistentei lor. Buchetele de cale vor uimi destinatarul prin prestanta, design floral premium si un mix floral cum rar poate intalni. Nuantele recomandate ale florilor din buchetele de cale pentru mediul business sunt: verde, nuante vintage de maro si coniac, alb, portocaliu, galben.

Ca si combinatii florale va recomand de fiecare data sa alegeti un buchet cu flori exotice, flori cat mai deosebite si rezistente, dar in acelasi timp sa fie si cat mai elegante. Cela mai reusite de buchete cale pentru mediul business sunt: cale si trandafiri, cale si anthurium, cale si hortensii.

buchete cale business mov buchete cale business portocalii buchete cale business 2 buchete cale business

 

Vezi aici cum sa faci bani cu o florarie! 

Buchete cale pentru ocazii speciale, pentru diferite aniversari sau pentru diferite evenimente sunt comandate in special cale albe sau diferite combinatii simple de buchete de cale si verdeata exotica. Cu cat buchetul este mai simplu cu atat rezultatul dorit este mult mai important. Cele mai bune recomandari de buchete cale pentru aniversari sunt: cale albe in buchete, mix floral de cale si anthurium, in nuante vintage sau cale si lalele, nuante de mov- roz. Pentru a pastra eleganta florii este necesar sa alegeti buchete pe maxim 2 nuante si combinatii interesante de flori si plante decorative.

 

Buchete cale albe buchete cale in vaza buchete cale si lalele buchete cale si anthurim

Va asteptam cu drag cu cele mai frumoase produse, buchete de flori unice si flori proaspete disponibile doar in Florariile FlorideLux:

  • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
  • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
  • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
  • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
  • Numar telefon : +40372.740.106
  • E-mail : contact@floridelux.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *