Aranjamente florale

Aranjamente florale online

Aranjamente florale online

xAranjamente florale online

FlorideLux.ro s-a lansat in 2004 dar a luat fiinta in 2003 cand am pornit studiul pe partea de comert electronic adaptata, evident, nisei de florarii online. Initial am vandut mai mult aranjamente florale online dar ulterior am trecut si catre buchete de flori si cadouri. Aranjamentele florale realizate nu erau creatie proprie dar treptat am trecut la 100% aranjamente florale din propriile colectii. Eram modesti la inceput, intermediam catre florariile clasice care nu prea intelegeau ce facem dar erau multumiti ca le plasam comenzi. 

Pentru mai multe informatii intra aici.

Aranjamente florale nunta

Buchet mireasa floridelux

Nunta este pentru fiecare dintre noi un moment unic in viata si ne dorim sa avem amintiri cat mai frumoase, iar florile completeaza perfect acest tablou mirific, aceasta zi unica. Atunci cand esti in cautare de aranjamente florale pentru nunta oferta este imensa, toti iti promit cele mai frumoase aranjamente florale pentru nunta, cel mai frumos buchet de mireasa, cele mai frumoase aranjamente florale pentru mese, cel mai frumos prezidiu.  Alege intelept si vino la o discutie cu noi legat de aranjamente pentru nunti, iti vom oferi cele mai bune solutii adaptate bugetului tau!

Aranjamente florale botez

Lumanare botez

Copilul este un dar, este o minune in viata noastra. Majoritatea clientilor nostri aleg aranjamentele florale pentru botez bazandu-se pe restrictii de buget si nu dau importanta zilei botezului la fel ca celei de nunta! Este o mare greseala, recomandam acordarea atentiei maxime botezului, este primul lui contact social cu lumea ce-l inconjoara iar amintirile cele mai frumoase sunt pastrate prin fotografii, prin florile de la botez, cea mai importanta zi din scurta lui viata… 

Aranjamente florale ieftine

arnajamente florale ieftine

Am fost intrebati de multe ori daca suntem scumpi. Raspunsul nostru este totdeauna DA, suntem scumpi pentru cei care nu vor sa cumpere flori, dar daca doriti sa cumparati flori avem si categorii cu aranjamente florale ieftine care se potrivesc oricarui buget. Desi pe website avem comanda minima de 79 ron, daca veniti la noi la sediu veti putea cumpara buchetele si aranjamentele florale ieftine de la 39 lei sau chiar mai jos daca vorbim de plante sau alte cadouri modeste. 

https://www.floridelux.ro/aranjamente-florale-online/aranjamente-florale-ieftine/

Aranjamente florale Ikebana

ikebana_corylus_avellana_contorta_lalele_roz

Ikebana este tehnica artistică de aranjare a florilor, și altor părți ale plantelor, în vase, după anumite principii, arta aranjamentelor florale în stil japonez, arta tablourilor vii. Ikebana este o artă care cultivă minimalismul. Ikebana este concretizarea cea mai reprezentativă a cultului pentru frumos prezent de-a lungul istoriei în universul spiritual japonez.

S-a conformat întotdeauna, față de celelalte arte, dar și pretutindeni, situațiilor noi impuse de evoluția simțului estetic al japonezilor.

Ikebana este aducerea vieții vegetale la dimensiunile unei încăperi, a unei vaze. Elementele florale dintr-un aranjament sunt puse în vază cu intenția transpunerii lor într-o nouă viață, încercându-se recrearea universului lor natural.

Aranjarea florilor este o expresie a vitalității, a competiției neîntrerupte dintre viață și moarte, o artă încărcată de simboluri care a devenit o parte indispensabilă a interioarelor japoneze. Plăcerea pentru aranjarea florilor caută să exprime pacea sufletească, echilibrul din natură și al naturii cu omul.

În aranjamentul florilor se urmăresc câteva reguli specifice și necesare cum ar fi forma imperfectă, neregularitatea, asimetria, înfățișarea simplă, săracă, dar în același timp delicată și fragilă.

Sursa.

Aranjamente florale de lux

Inima din trandafiri - aranjamente florale de lux

Barbatii indragostiti sunt nebuni, nebuni dupa ea! Noi suntem aici sa ii sustinem si le oferim aranjamente florale de lux, la preturi foarte mari si produse foarte greu de gasit in Romania. Daca iti imaginezi ceva din flori, orice, noi ti-l facem.

Aranjamente florale business-corporate

aranjament-floral-business

In oferta noastra avem si aranjamente florale corporate, adresate 100% mediului business, aranjamente florale perfecte pentru receptiile marilor companii dar si pentru receptii mai modeste. De asemenea, categoria de aranjamente florale corporate poate fi discutat si sub forma de abonament. 

Aranjamente flori uscate

flori_uscate

Aranjamente flori uscate la preturi accesibile.