Aranjamente florale cadou mediul corporate

Aranjamente florale cadou mediul corporate – ce aranjamente florale se preteaza pentru mediul business. Florile ne ajuta sa transmitem emotii si sentimente variate, precum dragoste, multumire sau pur si simplu alegem sa le comandam doar pentru a ne bucura de o ambianta placuta acasa sau la birou.

Citeste aici informatii interesante despre aranjamente florale cadou

Aranjamentele florale trebuie sa indeplineasca anumite criterii pentru a putea fi trimite cu succes pentru mediul corporate. Aranjamente florale cadou mediul corporate trebuie sa fie elegante, simple dar de efect, cu flori proaspete, cu flori exotice sau flori foarte rezistente. Cand trimiti un cadou pentru cineva din mediul corporate trebuie sa tii cont de aceste criterii pentru un cadou de succes. Cu cat aranjamentul va rezista tot mai mult si cu cat destinatara se va bucura cat mai mult timp de aceste flori primite cadou, cu atat de mult va tine cont de acest aspect in colaborarile viitoare.

 

Vezi aici idei interesante pentru decorul unei masute de cafea

 

Aranjamente florale cadou mediul corporate

Relatiile in mediul business sunt necesare. In orice colaborare avem nevoie de relatii din diferite domenii. Cand trimitem flori pentru orice ocazie este necesar sa ne gandim ce ar fi mai indicat sa trimitem, tinand cont si de relatiile dintre companii, dar in acelasi timp si de caracterul sau de preferintele destinatarei.

In momentul in care suntem angajati intr-o companie, indiferent daca este mica sau mai mare, este necesar sa trimitem flori cu anumite ocazii, precum: aniversari, onomastici, multumiri catre colaboratori, multumiri catre parteneri. Exista nenumarate moduri de a transmite cele mai calde multumiri catre aceste persoane, insa de cele mai multe ori este necesara o floare sau un cadou floral. Aici mai putem adauga si aranjamente florale pentru conferinte sau diferite evenimente, atat in mediul business, cat si in plan personal. Aceste aranjamente florale sunt necesare pentru evenimente pentru a crea un ambient cat mai placut, un mediu de lucru productiv pentru angajati sau invitati.

Din toata experienta noastra de peste 14 ani in acest domeniu de activitate, am deprins urmatorul comportament al consumatorului intr-o companie pentru aranjamente florale cadou pentru mediul corporate: fie pentru firma, fie in interes personal alegem sa trimitem flori pentru multumire sau pentru aniversari. Astfel, de cele mai multe ori pentru superiori este necesar sa comandam flori pentru aniversari. Mai putem comanda aranjamente florale cadou, pentru companie, cu ocazia diferitelor sarbatori (1-8 Martie, Paste, Craciun), atat pentru parteneri sau colaboratori, cat si pentru angajati, o mica atentie. Aranjamentele florale cadou sunt recomandate in aceasta situatie deoarece rezista mai mult timp si pot fi puse cu usurinta pe birou, fara  a fi necesara o vaza.

Alte articole pe aceiasi tema:

 

Te asteptam cu drag cu cele mai frumoase flori si cadouri, buchete, cutii cu flori si aranjamente florale speciale pentru orice ocazie:

 • Bucuresti – Atelier de lucru si centru de livrari – Bd. Iuliu Maniu nr 7, corp N, Incinta Apaca
 • Bucuresti – Floraria FlorideLux – Calea Mosilor nr 209
 • Brasov – Floraria FlorideLux Brasov – Str Zizinului nr 3
 • Cluj – Floraria FlorideLux Cluj – Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr 19
 • Numar telefon : +40372.740.106
 • E-mail : contact@floridelux.ro

 

Nu uita de beneficiile pe care doar #floridelux ti le ofera in Romania, cea mai buna florarie online!

 1. flori disponibile in stoc, pastrate in camere frigorifice profesionale si ingrijite adecvat, zilnic
 2. plic hrana florala si instructiuni profesionale ingrijire flori, sfaturi de la profesionistii FlorideLux
 3. poza martor pe email inainte de livrare, direct din atelierul de productie; flori prin curier specializat;
 4. livrare GRATUITA oriunde in Romania, inclusiv in sate, in aceeasi zi sau in 24 de ore de la comanda si plata, de luni pana duminica
 5. consultanta gratuita in call center pentru alegerea buchetului potrivit si compunerea mesajului cadou
 6. felicitare de lux oferita gratuit pentru orice comanda, imprimata cu mesajul sau urarea ta

 

4 thoughts on “Aranjamente florale cadou mediul corporate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.