Aranjamente de Craciun 2016 (galerie foto)

Aranjamente de Craciun 2016 – am facut pentru voi o galerie foto cu cele mai interesante si atractive vizual aranjamente de Craciun pentru sezonul 2016. Aceste aranjamente sunt menite sa va atraga usor, usor in zona de festiv / sarbatori / magie / poveste / lumina si familie si sa va inspire sa creatio atmosfera unica in florarii, magazine, la birou sau acasa. Flori de Craciun 2016

Ce este un aranjament de Craciun?

Aranjamentul de Craciun este o creatie florala realizata pe baza de burete floral umed. De obicei un astfel de aranjament este realizat din mix de frunze conifer (brad, thuja) si apoi ornat cu diverse decoratiuni de sezon: fructe uscate, conuri de brad, scortisoara, fulgi de nea, fundite colorate si festive, globulete, lumanari etc.

aranjamente de craciun 2016

Aranjamentele de Craciun trebuie sa orneze, incepand cu 1 decembrie orice camin, birou sau alt tip de locatie, pentru a pregati starea de spirit pentru sarbatorile de iarna. De obicei aranjamentele de acest tip sunt asezate pe mese sau pe biblioteca/receptie/mese de colt, avand in mijloc o lumanare sau mai multe menite sa aduca lumina si speranta in noul sezon de Craciun.

Noi deja am lansat pe website o colectie dedicata sezonului de Craciun 2016. Aceasta se numeste Joyful Christmas si contine atat aranjamente de Craciun, cat si buchete festive, pentru idei de cadouri cat mai inspirate. Anul acesta avem program extins de sarbatori, garantia de livrare gratuita pana pe data de 31 decembrie inclusiv si, bineinteles, oferte speciale de Craciun pentru companii sau persoane care isi doresc un numar mai mare de aranjamente de Craciun 2016.

buchete de craciun 2016, aranjamente de craciun 2016

Ca si stiluri de design floral noi am optat atat pentru aranjamente rotunde si voluminoase, care confera clientului ideea de caldura, familiaritate, abundenta, dar si pentru design floral pe inaltime, care transmit ideea de energie, eleganta si sofisticare.

Iata mai jos galeria de inspiratie aranjamente de Craciun 2016 promisa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.