Angajam florist in Bucuresti

FlorideLux, o florarie online foarte solicitata pentru comenzi zilnic, cauta floristi cu experienta sau fara pentru a se alatura echipei din Bucuresti. Pentru a lucra precum florist sau florar in atelierul florariei online FlorideLux trebuie sa ai un simt artistic dezvoltat si abilitatea de a realiza diverse buchete si aranjamente florale dupa pozele de pe website-ul nostru. Trebuie, de asemenea, sa fii capabil de a modifica si stiliza anumite modele dupa cerintele clientilor sau dupa fluctuatiile de stoc. Precum florist cu experienta trebuie sa ai abilitatea de a crea o larga gama de buchete pe inalt sau pe rotund, dar si aranjamente in burete, lumanari de nunta sau buchete de mireasa. Precum persoana fara experienta care isi doreste o schimbare de cariera in zona de floristica, oferim training la locul de munca, specializare si sustinere constanta.

Este important pentru acest job sa fii foarte flexibil si muncitor, intrucat florariile FlorideLux lucreaza adesea si coroane funerare, dar si evenimente private de anvergura, care implica volume.

Pentru persoana interesate aflate in afara Bucurestiului, oferim cazare pe intreaga durata a colaborarii, langa locul de munca.

Daca tu consideri ca esti persoana potrivita, trimite-ne CV-ul tau si, daca este posibil, cateva poze cu creatiile florale recente din portofoliul tau, pe email …cariere@floridelux.ro. sau stabileste direct un interviu la tel. 0372740106 interior 101.

Salariile noastre sunt peste media pietei si se cumuleaza cu alte beneficii pentru asigurari de sanatate private, pentru copii, vacante achitate, teambuilding-uri, training-uri specializate etc.

Articole despre angajari floristi in Romania:

2 thoughts on “Angajam florist in Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *